Celeb / Híresség, Érdekes

Egy nyugalmazott rendőr elmondta, szerinte hol lehet VV Fanni holtteste

2017 novemberében tűnt el Novozánszki Fanni, ismertebb nevén VV Fanni, akinek a holttestét azóta sem találták meg. A rendőrség biztosra veszi, hogy gyilkosság történt, a gyanúsítottat már másfél éve letartóztatták, de az ügyben még továbbra is rengeteg a tisztázatlan részlet. Legfőképpen az, hogy hol is lehet a 24 éves lány holtteste.

 

 

 

Blikk egy nyugalmazott rendőrt keresett meg a Novozánszki család ügyvédjének segítségével, hogy feltegye a kérdést, az exrendőr szerint hol lehet a Való Világ egykori sztárjának holtteste.

A nyugalmazott férfi egy korábbi konferencián egy pszichológustól hallott előadásra hivatkozva úgy véli, az esetek többségében a holttestet a tett helyszínén hagyják, esetleg vízbe dobják, vagy egy közeli erődben rejtik el.

 

 

 

 

Sokkal ritkábban fordul elő, hogy frissen hantolt sírokba rejtik a gyilkosság áldozatát. H. László, nyugalmazott rendőr szerint ebben az irányban is nyomoznia kéne a rendőrségnek.

Mivel szegény lány eltűnése kiemelt eset lehet, ezért biztosan mindent megtettek már a nyomozók, de arra gondoltam, hátha ezt is érdemes lenne fontolóra venni

– mondta a Blikknek a férfi.

 

 

 

A Novozánszki család ügyvédje szerint a mai napig rengeteg telefonhívást és üzenetet kapnak olyan emberektől, akik tudni vélik, hol lehet VV Fanni holtteste. Bár az ügyvéd úgy véli, a rendőrség kiváló munkát végez, másfél év alatt sem sikerült megoldaniuk a bűnügyet.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?