Állat

Saját gazdáját éleszti újra a rendőrkutya – milliók rajonganak érte a neten

A kölyökkutya elképesztő profizmussal végez szívmasszázst a rendőrön. Minket is teljesen levett a lábunkról. Mutatjuk!

 

 

 

 




Ezért a videóért érdemes volt felkelni. A madridi rendőrség hivatalos Twitter oldalán tették közzé, és már milliók nézték és osztották meg. A felvételen egy rendőrtiszt látszólag elájul, ekkor lép – vagy inkább fut – a színre Poncho, a fiatal rendőrkutya. Teljes menetfelszerelésben.

A kutya nem habozik: szakértő mozdulatokkal elkezd ugrálni az „eszméletlen” rendőr mellkasán, időnként rásimul a nyakára, és fülel, hogy van-e még pulzusa, majd folytatja a szívmasszázst.

 

 

 

 

A rendőrség szerint a kutyát természetesen betanították, és bár még kicsi az életmentéshez, a kiképzés után, nagykorában valóban alkalmas lehet arra, hogy szívmasszázst végezzen egy emberen. Amint látjuk, Ponchón nem fog múlni. Tényleg hihetetlenül lelkes – és aranyos.



Policía Municipal de Madrid on Twitter

Heroica” actuación de nuestro #Compañerosde4Patas Poncho, que no dudó ni un instante en „salvar la vida” del agente, practicando la #RCP de una manera magistral. El perro es el único ser en el mundo que te amará más de lo que se ama a sí mismo- John Billings #Adopta https://t.co/yeoEwPkbRc


 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?