Film

J. K. Rowling: négy új Harry Potter történet érkezik – kettő már jövő hónapban

A Harry Potter sorozat anyja, J. K. Rowling a Pottermore weboldalán keresztül közölte a rajongókkal, hogy négy új Harry Potter minikönyvet jelentet meg, melyekből kettő már június 27-től elérhető lesz ebook formájában. A négy különálló sztori a Roxfort életébe és tantárgyaiba enged majd mélyebb betekintést, de a varázslóvilágról is újabb ismereteket szerezhetnek majd általuk a rajongók.

 

 

 




 

 

 

“Készülj fel, hogy ezekkel a rövid történetekkel, melyeket a History of Magic kiegészítő kötet és az Egyesült Királyság nemzeti könyvtárának kiállítása ihletett, még jobban elmerülsz majd a varázsvilág gazdag történetébe, legyen az a saját mugli történelmünk, vagy a világé, amit Rowling alkotott” – olvasható a Pottermore oldalán.

Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts, a Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology, a Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy és végül a Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures című könyvekhez illusztrációk is készültek, melyeket Rohan Daniel Eason jegyez.

A könyvek elsőként angol, francia, olasz és német nyelven lesznek elérhetőek.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?