Celeb / Híresség, Film

Előáásták a Trónok harca főszereplőinek casting-videóját – fergeteges

‘Most mondd azt főgonosz-módra, hogy: istenem, odakint süt a nap!’

 

 

 

A Trónok harcáról egyszerűen nem lehet eleget írni. Bár a nyolcadik évad minősége és főként a befejezése körül heves vita dúl a rajongók között, azt már senki sem vitatja, hogy a sorozat a filmtörténelem egyik megkerülhetetlen mérföldköve lett, igazi kultusz, ami egészen új irányokba viheti a sorozat-fogyasztási szokásokat.

A Trónok harcából természetesen nemcsak az HBO profitált, hanem a főszereplők is.

A csatorna most tette közzé backstage-dokumentumfilmjét a széria forgatásának kulisszatitkairól, a szereplők pedig immár egyértelműen világsztárként folytathatják életüket, és válogathatnak a szerepek között.

Nem mindenki viselte jól a forgatással járó nagy nyomást: ahogy arról mi is beszámoltunk, Kit Karington nemrég bevonult egy luxusrehabra, alkoholproblémák és depresszió miatt, Emilia Clarke pedig megfogadta, hogy meztelen jeleneteket ezután csak nagyon módjával vállal, mert „hányingere van” attól, hogy csak ezért nézzék őt a vásznon.

De mi volt előtte? Amikor még mindegyikük névtelen, vagy legalábbis alig ismert színész volt? Ez kiderül abból a casting-videó összeállításból, amely a főszereplőkről készült, miközben nagyon igyekeznek elnyerni az általuk megcélzott szerepet.

A videón még civilben látjuk a színészeket, de az átlényegülésük már itt is elképesztő: Daenerys Targaryen, Hound, Ygritte, Joffery Baratheon elevenedik meg előttünk.

A mi kedvencünk egyértelműen a Daeneryst alakító Emilia Clarke, aki itt még ártatlan, barna „szomszédlány”-frizurával bújik bele a sárkányok királynőjének bőrébe, és az igaz szerelemről beszél. De már itt is olyan megindítóan, hogy mi is gondolkodás nélkül neki adtuk volna a szerepet.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?