Celeb / Híresség

Így fest most Bódi Sylvi – Teljesen nulláról kezdte az életét

Bódi Sylvit az óceán teljesen átformálta.

 

 

 

Bódi Sylvi csupán 15 éves volt, amikor 1996-ban megnyerte a Magyarország tini-szépségkirálynője címet. A ’90-es évek végén számos más szépségversenyen elindult, egyik legszebb eredménye pedig az volt, amikor a Miss Európa versenyben a legjobb hat közé került. A magyar magazinok is felfigyeltek rá, rengeteg szexi fotózáson vett részt, 2002-ben ő lett az Év Playmate-je. A 2000-es években számos alkalommal szerepelt az újságok címlapján, illetve a televízióban is, az utóbbi években azonban szinte teljesen visszavonult a közszerepléstől.

A 38 éves szépség az elmúlt években nem sokat változott, közel a negyvenhez is remek formában van. Az RTL Klub Reggeli című műsorának vendégeként elmesélte, néhány évvel ezelőtt miért vett vissza a folyamatos szereplésből.

– Kicsit elegem volt a médiából, meg a médiában való megjelenésből. Egy csomó kamu dolgot írtak rólam, egy kicsit megtisztítottam magam ezektől – mesélte Lakatos Márk és Peller Mariann műsorvezetőknek.

 

 

 

bódi sylvi

Rengeteg időt tölt Balin és Mikronéziában, az óceán partja lett a második otthona, sportos, vagány lányként a szörfözés lett a szíve-csücske.

– Elég kontrasztos, hiszen itt van az itthoni celebvilág a maga felszínességével, és van egy olyan világ, ahol lelassult élet van, értékekkel teli, az emberek kedvesek, figyelmesek. Arról nem beszélve, hogy én is egy átlagos embernek számítok egy ilyen helyen, nincsenek előítéletek, nincsen rajongás, hanem a nulláról tudok indulni, és én ezt nagyon szeretem, mert szerintem ez így egészséges. Nagyon sok időt töltök az óceánparton, a hullámok hátán, a természetben, madárcsicsergésben. Ez közelebb hoz önmagamhoz – magyarázta.

Hozzátette, volt olyan korszaka az életében, amikor ő maga is kicsit felszínesebben élt, sokkal jobban érdekelte a jövés-menés, a bulik, a csillogás, ennek ellenére mindig azt érezte mélyen, hogy ennél sokkal több van benne. Legnagyobb tanítómestere az óceán lett, hiszen, amikor először próbálta meglovagolni a hullámokat, nagy önbizalommal vágott neki, ám nem járt sikerrel.

– Azt gondoltam magyarként, na, majd én megyek, evezek, én tudom, megcsinálom, és keménykedtem. Aztán akkor jött az egyik bedarálás a másik után, majdnem belefulladtam a vízbe, és akkor rájöttem, hogy ide tisztelet, alázat, türelem kell. Amikor egy ilyen hatalmas erő ellen mész, akkor szerényebb leszel, és ez engem nagyon átformált.

 

 

 




 


Az egykori playmate a YouTube-on indított egy csatornát Sylvi’s World néven, ezzel az utazós vloggal szeretné bemutatni a világ különböző pontjait egy barátja segítségével. Bemutatták már Balit, Mentawai-t, de tervben van, hogy Magyarországról is készítsen több felvételt, nemcsak a fővárost, hanem az ország más különböző területeit is megmutatná a követőinek. Bár már külföldön él, körülbelül háromhavonta meglátogatja a szeretteit, hiszen a családja nagyon hiányzik neki.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?