Celeb / Híresség

Felesége egy ártatlan mondatot ejtett ki a száján, most viszont rajongók tömkelege hiszi azt hogy életben van Elvis Presley.

Ebbe kapaszkodnak bele a rajongók.

 

 

 

Már több mint negyven éve elhunyt a rock and roll koronázatlan királya, Elvis Presley, de rajongói a mai napig reménykednek abban, hogy felbukkan valahol. Hát még most, hogy Elvis egykori felesége, Priscilla egy interjúban olyat mondott, ami miatt sokan hiszik: férje csak eljátszotta a halálát – írja a Ripost. A színésznő kijelentésére természetesen egyből felkapták a fejüket a rajongók, és újabb összeesküvés-elméleteket kezdtek gyártani.

 

 

 

 

Priscilla Presley még a 74. születésnapja után beszélt volt férjéről, a felvételen éppen Larry Kinget vezeti körbe gracelandi otthonában a CNN stábja előtt. A videó még 2007-ben készült. Priscilla ebben azt mondta, hogy három tévé van otthon, mert „Elvis imádja a focit”. Az ártatlan kijelentés miatt sokan azt gondolják, hogy a sztár még él, ugyanis felesége jelen időben beszélt róla. A videó most került újra elő, a rajongók pedig ismét elkezdtek reménykedni, hogy Elvis nem halt meg.

 

 


 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?