Celeb / Híresség, Film

Ő volt a Rendőrakadémia szőke bombázója – A 69 éves Leslie Easterbrook így néz ki most

Leslie Easterbrook alakította Debbie Callahan karakterét.

 

 

 

 

A Rendőrakadémia című film 1984-ben hódította meg a világot, és az első rész akkora nagy népszerűségnek örvendett, hogy még további hat részt készítettek hozzá. A legutolsó film 1994-ben jelent meg. A tíz év alatt több karakter is állandó szereplője maradt a történetnek, közéjük tartozott Debbie Callahan is, akit Leslie Easterbrook játszott. A filmekben a kemény és szigorú, ám dögös rendőrszázados sok kamaszfiú plátói szerelme volt akkoriban.

 

 

 

 

 

Így néz ki most Leslie Easterbrook

Leslie Easterbrook a legelső rész megjelenésekor 35 éves volt. A színésznő sokaknak ismerős lehet még a Szerelemhajóból, a Bikinivadászokból, a Gyilkos sorokból, de feltűnt egy-egy epizódszerep erejéig a Baywatch-ban és a Hazárd megye lordjaiban is. A sztár 2018 júliusában lett 69 éves, így idén nyáron már kerek évfordulót ünnepelhet meg.

Leslie Easterbrook így néz ki napjainkban.

A színésznő még napjainkban is aktívan dolgozik. Bár a legtöbb filmjét nem mutatták be hazánkban, amiben a magyar nézők is láthatták, az a 2014-es Eskü esküvőre című romantikus komédia vagy a 2007-es Agyő, nagy ő! című vígjáték. Csak 2018-ban öt filmje és egy sorozata jelent meg, és 2019 januárjában dobták piacra a Mirror Image című horrort, melyben szintén szerepel. Nemcsak színészi, hanem hangi adottságokkal is megáldotta őt az élet, 1983-ban, a 17. Super Bowlon ő énekelte el az amerikai himnuszt, ennek köszönhetően pedig több Broadway-musical szerepét megkapta.

 

 

 

Ami a magánéletét illeti, két alkalommal házasodott meg, a jelenlegi férje Dan Wilcox.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?