Celeb / Híresség, Hírek

Ezt üzente támadójának Arnold Schwarzenegger:

A Johannesburg Sandton Kongresszusi Központban megrendezett Arnold Classic Africa sportversenyen vett részt a kidolgozott testű színész, amikor valaki megtámadta. A színész éppen szelfiket készített rajongóival, amikor egyszer csak megjelent háta mögött a támadó és felugorva egy hatalmasat rúgott a hátába.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ:

Brutális támadás érte Arnold Schwarzeneggert Dél-Afrikában.

 

 

 

 

 

A férfit azonnal lefogták az ott tartózkodók, egyelőre nem tudni, miért támadta meg a színészt.

Láthatólag Schwarzeneggert nem érintette meg mélyen az ügy, a támadás után elhagyta a termet és még aznap este boldogan köszöntötte Twitter-oldalán a rajongóit.

 

 




 

Ezt üzente támadójának:

Köszönöm, hogy törődtök velem, de nincs miért aggódni. Azt hittem, csak a tömeg lökdösődött, ami elég sokszor előfordul. Csak akkor jöttem rá, hogy megrúgtak engem, amikor én is megnéztem a videót. Örülök annak, hogy ez az idióta nem zavart meg engem snapchatezés közben” – írta Arnold, aki aztán tulajdonképpen támadója ellen is írt egy posztot a Twitteren.

„Tegyetek meg nekem egy szívességet: ahelyett, hogy megosztjátok azt a videót, amiben megrúg engem egy ember, aki csak hírnévre vágyik, inkább nézzétek meg az @ArnolsSports sportolóit, mint például ezt a fiatal hőst, aki az élő példa arra, hogy a mozgás mindenkié, aki megérdemli, hogy híres legyen” – írta az újabb videóhoz Arnold Schwarzenegger.

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?