Igaz történetek

17 évre tiltották ki ezt a férfit egy hotelből, a történetén sírva röhög a szállodaipar

A fél internet az ő sztoriján röhög, nem véletlenül.

 

 

 




A kanadai Nick Burchillt 18 évvel ezelőtt kitiltották a Victoriában taláható Empress Hotelből. Most szedte össze a bátorságát elmondani, hogy miért. A pórul járt szállóvendég úgy döntött, ennyi idő után levelet ír a szállodának, amelyben megmagyarázza a történteket, egyben megkéri, oldják fel a rá kiszabott tilalmat.

A levél pedig, amit a férfi meg is osztott, körbejárta a világhálót.

Az egész még 2001-ben kedződött, és egy „Brother’s Pepperoni” nevű finomság az oka, amit Nick lakhelyén, Halifaxban lehet kapni. A pepperoni amúgy egy paprikás szalámi féle. Burchill egy új cégnél kezdett dolgozni, amely az ország másik felén lévő Victoriában, az Empress Hotelben szervezett konferenciát. A férfi a kanadai haditengerészet tartalékosa volt, és mikor szólt az ottani bajtársainak, hogy megy, megkérték, vigyen nekik a pepperoniból.

 

 

 

 

 

„A tengerészetről beszélünk, úgyhogy annyit vittem, ami egy egész hajóra elég. Szó szerint tele raktam egy böröndöt pepperónival”

– idézi fel a most írt levelében.

És ez volt az a börönd, amit a repülőtársaság elvesztett, csak másnapra került elő a csomag. Burchill tudta, hogy ennyi idő alatt nem lehetett baja, de a biztonság kedvéért hideg helyre akarta tenni, nehogy megromoljon, mire a bajtársaknak átadhatja az ajádékot. Mivel a szobájában nem volt hűtő, kinyitotta az ablakot, a pepperónis zacskókat pedig kirakta az asztalra és az ablakpárkányra, majd sétálni ment. Úgy 4-5 órát volt távol.

Arra ért haza, hogy a szobája tele van sirályokkal. Nem tudta pontosan megszámolni, de legalább 40 madárról beszélünk, akik órák óta zabálták a kinthagyott pepperonit.




„Ne legyenek kétségeitek, a pepperoni csúnya hatással van egy sirály emésztésére. Ahogy az várható volt, a szoba tele volt sirálykakival. Amit viszont én is csak akkor tudtam meg: a sirályok nyáladzanak is” – írta viccesen a Facebook-posztjában.

Amikor a férfi belépett a szobába, a sirályok persze megijedtek, és röpködni kezdtek a szobában, midnent feldöntöttek, leromboltak. Próbálták megtalálni azt az ablakot, ahol bejutottak a szobába, de sok a másik, csukott ablaknak ütődött neki.

Lámpák zuhantak, függönyök szakadtak, Hitchcock minden ujját megnyalta volna utána.

Végül már csak egyetlen sirály maradt, az viszont jó nagy volt. Hatalmas pepperonival a csőrében masírozott a szobában, de csaknem találta a kijáratot. Egy hirtelen ötlettől vezetve Burchill ráteríetett egy törölközőt, megragadta az állatot, és kidobta az ablakon. Csak azt felejtette el, hogy a törölközőbe gabalyodott sirályok nem tudnak repülni.

 

 

 




 

 

 

Az Empress Hotel híres a puccos uzsonnájáról, amit minden délután megrendeznek. Valószínűleg azok a turisták is oda tartottak, akiknek a nyakába esett a sirály…

Miután Burchillnek egy vacsorára kellett rohannia, telefonált a recepcióra, hogy küldjenek fel egy takarítónőt, majd egy gyors „elnézést” utána lesietett a céges vacsorára. Mire visszaért, a holmijait átköltöztették egy kisebb szobába, majd nem sokkal később a vállalata kapott egy levelet, amiben közölték, hogy Nick Burchillt örökre kitiltják az Empress Hotelből.

Eddig a történet, amit Nick később még azzal frissített, hogy a szálloda menedzser a bocsánatkérő levél hatására szóban értesítette, hogy ismét szívesen látják a szálldoában.

„Lefogadom, a pepperoni miatt, amit adtam neki” – zárja a póruljárt szálló vendég a a történetet.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?