Celeb / Híresség

Csipkés Zoltán nem halt meg! Exkluzív interjú a Sinterrel!

Minden idők egyik leghíresebb Mónika-show-jelenete kétséget kizáróan Vámpír Ági és Csipkés Zoltán között zajlott le. A Sinterként elhíresült férfi halálhírét sokszor keltették már az interneten, most azonban a Hír TV Riasztás című műsorának szerkesztői kiderítették: Csipkés Zoltán nagyon is életben van!

 

 





 

A sinter az exkluzív interjúban elárulta: valószínűleg rosszakarói keltik a halálhírét folyamatosan. Csipkés Zoltán ugyanis nem akármiért ül börtönben: féltékenysége miatt meggyilkolta 16 éves barátnőjét, akitől egyébként gyereke is született.

Csipkés Zoltán azzal fenyegette a barátnőjét, hogy ha elhagyja őt, akkor „levágja a szüleit”. A sinter végül 2008 őszén verekedett úgy össze a lánnyal, hogy először puszta kézzel, majd tűzifával bántalmazta a párját, majd a mellkasát is megtaposta.

A bíróság különös kegyetlenséget állapított meg, ezért életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte Csipkést, amiből legkorábban 33 év múlva, 65 éves korában szabadulhat. Sinter most 45 éves, szív- és cukorbeteg, ezért korai kiengedésért fohászkodik.

 

 

 

 

 

 

A teljes interjú mindenki kedvenc sinterével alább tekinthető meg:

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?