Celeb / Híresség

Vajna Tímea sok barátjában csalódott férje halála után – Elárulta, kikre számíthat

Vajna Tímea számára tanulságos volt az elmúlt pár hónap.

 

 

 

 

A bajban mutatkozik meg, ki az igaz barátunk, aki valóban törődik velünk, az kitart mellettünk a nehéz időszakokban, nemcsak akkor jelentkezik, amikor minden szép és jó. Ezt Vajna Tímea is megtapasztalta, miután 2019. január 20-án elhunyt férje, Andy Vajna.

 

A világhírű filmproducer özvegye az Instagram-oldalán azt írta, gyásza azért is fájdalmas, mert nem csak a férjét, de a lelki támaszát és igaz barátját is elveszítette, akitől mindentől megvédte. Férje halála után magára maradt és sok mindennel kellett szembesülnie: sokat tanult az emberekről, azok pénzhez való viszonyáról, a barátokról és az üzleti ügyekről.

Andy Vajna és Vajna Tímea 2014 májusában a méhmenedék átadása alkalmából tartott ünnepségen a Fővárosi Állat- és Növénykerthez tartozó Holnemvolt Parkban.

 

 

 

 

 

 

„Negyedév telt el… Soha nem éreztem még ilyen fájdalmat, mert nemcsak a férjemet veszítettem el, hanem a társamat, a lelki támaszomat, az igaz barátomat és a legfontosabb embert az életemben, akire mindig felnéztem. Mindentől és mindenkitől megvédtél, és most magamra maradtam. Nagyon tanulságos volt ez az elmúlt 3 hónap (is)… és a java még hátravan, de eddig is rengeteget tanultam emberekről, barátokról, üzleti dolgokról, döntésekről, az emberek pénzhez való viszonyáról… Folytatom, amit felépítettél, és remélem, hogy büszke leszel rám. Harcolok Érted, harcolok kettőnkért, és tudom, hogy majd fentről segítesz nekem, és fogsz adni jeleket. Megpróbálok erős maradni, a megérzéseimre és az eszemre hallgatni… Nagyon hiányzol!” – írja.

Vajna Tímea egy friss posztjában azt írta, Chanel cicája az, aki a legfőbb lelki támasza, másik macskájával, Szimbával mindig mellette vannak.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?