Egyéb

“Egy senki vagyok a követőim nélkül” – videón kapott sírógörcsöt egy influenszer lány, mert törölték az Instagramról

Zokogva azt sorolta, hogy a legjobban attól fél, hogy egy “rendes, 9-5-ig tartó munkája legyen”.

 

 

 

Jessy Taylornak több, mint 100 ezer követője volt Instán, amikor egyszer csak, épp egy videója vágása közben törölték a profilját. Jessy nem tudja az okát, de arra gyanakszik, hogy a követői közül sokan jelentették őt a közösségi oldal központjába, és a moderátorok bántak el így vele.

A dologban nem is ez az érdekes, hanem ami ezután jött. Jessy kitett egy 3 perces videót a Youtube-ra (ahhoz még hozzáfér), amit gyakorlatilag végigzokog és végigőrjöng. Ezen a Twitter-bejegyzésen, ami a lányt mutatja a törlés előtt és után, jól látszik a drámai változás, amin Jessy keresztülment.

 

 

 

Jessy a videóban – aminek a címe is az, hogy “Ne jelentsétek a profilomat!” – gyakorlatilag arról beszél, hogy azok, akik “felnyomták” őt, tönkretették az életét.

“Egy senki vagyok a követőim nélkül, egy senki vagyok! Az Instagramon akarok lenni! Minden bevételemet online szerzem, influenszerként, ha ezt elveszítem, az egész életem tönkremegy. Tönkretettétek az életemet!” – mondja. Aztán azt is hozzáteszi:

“Azért nyomtatok fel, mert nem akarok olyan lenni, mint az emberek 90 százaléka? Nem akarok rendes, 9-5-ig tartó munkát, különben sem értek semmihez, egyetemre sincs pénzem, és nem azért élek Los Angelesben, hogy rendes munkám legyen!”

A reakciók persze meglehetősen megosztottak voltak. Akadt, aki sajnálta a lányt, de ez a kirohanás többeket inkább kiakasztott.

“Azért hisztizik itt, mert törölték az Instagramról? Na, gyönyörű képet fest a millenial-generációról…”

“Ki ez a Jessy Taylor, és milyen hatással van az én életemre, hogy ennyire fontosnak tartja magát?” – kérdezte egy másik hozzászóló.

 

 

 

 

 

Az angol nyelvű videót itt nézheted meg:

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?