Életmód

Megmutatta arcát a világ legszőrösebb lánya, miután rátalált az igaz szerelemre

Lánynak lenni sosem könnyű, nagy a nyomás, meg kell felelni megannyi elvárásnak, érkezzen az a szülők, családtagok vagy éppen a társadalom részéről. Nos ez még nehezebb, ha az ember arcát sűrű szőr borítja, akárcsak a bankoki születésű Supatra ‘Natty’ Sasuphanét.

 

 

 

 

 

 




Megmutatta arcát a világ legszőrösebb lánya, miután rátalált az igaz szerelemre

Natty egy ritka genetikai rendellenességben, az Ambras szindrómában szenved, ami azt eredményezi, hogy rengeteg szőr borítja testét, beleértve az arcát is. Betegsége olyan ritka, hogy az orvosok még nem ismerik a gyógymódot rá. 2010-ben a Rekordok Könyve a világ legszőrösebb kislányának kiáltotta ki.

 

 

 

 

 

A kislányon már kipróbálták a lézeres szőrtelenítést, de nem jártak sikerrel, a szőre ismét visszanőtt a testére, sőt a visszanőtt haj sűrűbb és erősebb lett a beavatkozástól. Ez azonban nem tántorította el Supatrát, hogy normális életet éljen.

Megmutatta arcát a világ legszőrösebb lánya, miután rátalált az igaz szerelemre

Ahelyett, hogy elbújt volna a világ elől, ő elfogadta az állapotát és annak ellenére, hogy rengeteg támadást kapott, erős lány lett belőle.

“Nem érzem magam másnak, sok barátom van az iskolában… a szőrösségem különlegessé tesz. Volt pár ember, aki szekált, és majompofának nevezett, de már ők is leálltak.” – mondta a kislány, amikor 10 évesen megkapta a Rekordok Könyve általi címet.

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

 

“Amikor a szomszédok először meglátták Natty-t azt kérdezték milyen bűnt követtem el. Nagyon féltem, hogy mi fog történni vele, ha felnő, mert féltem, hogy a gyerekek folyamatosan bántani fogják. Ő ugyan olyan, mint a többi gyerek az ő korában. A fogai nagyon lassan nőnek és a látása sem a legjobb.” – mondta a kislány apja.




Akárcsak a többi szülő, ő is azt szeretné, ha kislánya egészséges lenne, reménykedik abban, hogy meglesz a gyógymód lánya betegségére.

Natty most 17 éves, és ugyan úgy él, mint egy átlagos tini. Sőt, nemrég rátalált az igaz szerelem, így lassan megmutatja valódi arcát és testét is. Nemrég férjhez is ment, új arcát a Facebookon is megmutatta. Boldogabb, mint valaha.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?