Életmód

19 fotó, ami bizonyítja, hogy a magassarkú cipőket maga az ördög találta fel

Bármennyire is elegánsak és jól néznek ki, a magassarkú cipők bizony az ördög játékszerei. A férfiak persze legtöbbször a kifinomult és elegáns nők egyik szimbólumának tartják, mit sem tudva arról, hogy milyen kínokkal és áldozatokkal is jár olykor ezeknek a mutatós lábbeliknek a viselésük. Az alábbi képek azonban remekül mutatják, hogy mit is jelent és mivel is jár pontosan a magassarkú cipő viselése egy átlagos nő számára.

 

 

 

 

 
1. Csak a nők képesek ilyen precíz és megfontolt számításokat végezni a pillanat tört része alatt.2. Szegény úgy jár, mint egy újszülött zsiráf.3. A kis lábujjak szeretnek külön életet élni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Legyetek óvatosak a mozgólépcsőn!5. Még az anyatermészet is rühelli a magas sarkakat.6. Fű…a magassarkú cipők ősi ellensége.7. Persze azért vannak, akik ügyesen ki tudják cselezni.
8. ,,Ma hazahoztam magammal a fél lakótelepet.”9. Nézd ezeket a boldogtalan, megviselt lábujjakat.10. A klasszikus *kipp-kopp*, amikor egy fémdarab vagy kavics ragad a sarokra.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

11. ,,Neem, ez nem direkt szaggatott a térdemnél, csak elestem tegnap a magassarkúmban.”12. Egy ilyen malőr még a legdögösebb szettet is pillanatok alatt hazavágja.13. Szegény modell lánynak is voltak már valószínűleg jobb napjai.


14. A kínaiak és a divat mindig is összeférhetetlenek volt egymással.15. A pillanat, amikor a magas sarok úgy dönt, hogy elhagy téged, de azért a szelleme kísérteni fog még egy darabig.16. Elment úgy, hogy el sem búcsúzott.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

17. ,,Tegnap este magassarkú cipőben mentem moziba…ez lett a vége.”18. Szegény lány megpróbálta a lehetetlent.

 

19. Végezetül pedig: a nap legjobb része…😌

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?