Életmód

18 fotó, amit minél tovább nézel, annál nehezebb kibírni nevetés nélkül

Néha ahhoz, hogy megértsük a dolgok lényegét, elég csak jobban szemügyre vennünk őket. Ilyenkor persze fennáll annak a veszélye, hogy akaratunkon kívül is olyan apróságot veszünk észre, melyek láttán aztán csillapíthatatlan nevetőgörcs tör ránk. Épp úgy, mint a most következő fényképek esetében, melyeknek nem mindennapi, végtelenül abszurd és röhejes pillanatokat sikerült megörökíteniük…😜

 

 

 

 
1. Egyszerű módja ez a szupermodelleket megszégyenítő szempilláknak.2. Ha egyébként nem lenne elég fájdalmas a kötélhúzás.3. A pillanat, amikor komolyan elgondolkozol rajta, hogy talán nem is tudsz róla, de Te leszel a következő Chucky-film sztárja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. A holland autóversenyző, Max Verstappen mutatja éppen egy ázsiai “rajongójának”, hogy hogyan is néz ki pontosan a hazája zászlaja.5. Csak egy kutyás póló, nagy ügy. Vagy várjunk csak…6. Minden motorosnak kell egy csaj a háta mögé, ez tény.7. Amikor a repülőgép pilótának jó a humorérzéke.
8. Mindig van egy személy a háttérben, aki miatt nem lehet normális képet készíteni.9. Amikor egy egész épületet lefedő reklámkampányt szeretnétek, de a Windows nem partner mindebben.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

10. Csak egy interneten talált lakáshirdetés. Vajon ő is a házhoz jár?!11. Rögtönzött sárvédő.12. Nem mindenki örül az új kutyának a házban.
13. ,,Adide.”14. Ez a kutya olyan menő, hogy megengedhet magának egy saját sofőrt.15. Amikor ragaszkodsz a régi szokásokhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

16. ,,Egy gyerekmenüt szeretnék…”17. Hogyan (ne) készíts sült krumplit.

 


18. Ha valaha is rossz napod van, jusson eszedbe ez a hátvéd és az ő nem mindennapi öngólja… 😀

 

 

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?