Életmód, Internet

18 internetező, aki érdekes részletre lett figyelmes a kedvenc filmjeinkben

Mindannyiunknak vannak olyan kedvenc filmjei és rajzfilmjei, melyeket már legalább kismilliószor láttunk és még mindig ugyanúgy imádjuk őket, mint amikor először néztük őket csodálkozó szemekkel. Hiába azonban a sok előttük töltött óra, még most, sok-sok évvel a megjelenésük után is képesek sokkoló meglepetéseket okozni. Példának okáért össze is gyűjtöttünk néhány olyan meglepő részletet kedvenc filmjeinkből, melyekre a szemfüles internetezők rávezetése nélkül valószínűleg sosem bukkantunk volna rá.

 

 

 

1 ,,Most vettem csak észre, hogy Terk a Szépség és a Szörnyeteg című mesefilmben megismert Mrs. Potts és társain zenél a Tarzan című mesefilm egyik jelenetében.”
2 Perselus Piton levédi és a halálfalókra küldi McGalagony varázslatát a Harry Potter és a Halál ereklyéi második részében.
3 Túl sok a véletlen egybeesés.



4 Az Elvitte a víz című mese főszereplője Roddy (akinek a hangját Hugh Jackman adta) a Farkas jelmezét próbálja magához, amikor azon tanakodik, hogy mit vegyen fel.
5 A Spongya bob című mesefilm Bikinifenék nevezetű víz alatti városban kipufogódobokból készültek a város épületei – ezzel is utalva az óceánok szennyezettségére.
6 A Hotel Transylvania 2-ben a falon lógó képen Mavis és Jonathan esküvői fotója látható, de mivel Mavis vámpír, ezért nem látható a képen.


7 Az 1994-es Flintstone család filmben annyira ügyeltek a részletekre, hogy az Universal logó mögött látható Föld bolygón a Pangea szuperkontinens látható.
8 A Simpson család azon epizódjában, melyben Maggie születésének körülményeit mesélik el, látható a egy kép róla a szoba falán, mielőtt még megszületett volna.
9 Tom az elsők között volt, aki a robotok miatt veszítette el a munkahelyét.

10 A Zootropolis című mesefilm egyik jelenetében láthatunk egy utalást Keanu Reeves ikonikus, padon szomorkodó képére.
11 ,,Valami nagyon nem stimmelt Hamupipőke új, 3D-s karakterével. Percekig nézegettem a két fotót, míg rájöttem, hogy a régi Hamupipőkének sosem látszódott a füle.”
12 Amikor Tom beleszeretett egy macskalányba és pénz kellett neki, hogy lenyűgözhesse őt, nagyon furcsa és bizarr szerződéseket kötött.

Eladta az egyik kezét.

Eladta az egyik lábát.

És 20 év rabszolgaságot vállalt.

13 Ralph Wiggum talán nem is Wiggum sheriff fia.
14 Az Oroszlánkirály című mesében Zordon az egyetlen oroszlán, akinek mindig kint vannak a karmai.
15 A Coco című rajzfilm egyik jelenetében láthatunk egy posztert a Hihetetlen családról.

 

 

 

 

 

 

16 A Bosszúállók ezen jelenetében a jobb alsó kis képernyőn a szobát láthatjuk egy hőkamera felvételén keresztül, de Lokinak nincs kimutatható testhőmérséklete, mivel ő egy fagyóriás.
17 A 2002-ben bemutatott Pókember című film moziposzterén láthatjuk a Pókember szemében tükröződő ikertornyokat, pedig ezek 2001. szeptember 11-én összedőltek.
18 Martha May a Grincstől kapott karácsonyi ajándék ékszereit viseli a hajában, miközben a fiatalságukról mesél Cindy Lou-nak.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?