Életmód

Tíz árulkodó jel, hogy valaki hülyére vesz és hazudik neked

Nos ha azt, hogy te még soha nem hazudtál senkinek semmiről, akkor jelenleg ebben a pillanatban is egy hazugságot ejtettél ki a szádon.

 

 

 

 




Az aprócska kis hazugságok többször hagyják el a szádat, mint te azt gondolnád.Egy felmérés kimutatta, hogy egy átlagos ember nagyjából 11-szer hazudik egyetlen hét alatt, míg egy másik felmérés azt állapította meg, hogy az emberek 60%-a egy beszélgetés során 10 percnél többet nem bír ki anélkül, hogy ne ferdítené meg a valóságot valamilyen szinten.

Talán benned is felmerült már az a kérdés, hogy vajon miért hazudoznak az emberek…Nos az emberek nagy része általában azért hazudik, hogy elkerülje a számára kellemetlen és égő szituációkat, vagy azért, hogy elkerülje azt, hogy valaki megítélje őt.

 

 

 

 

 

 

Az aprócska és eleinte ártalmatlannak tűnő hazudozásnak csak egyetlen hátulütője van, mégpedig az, hogy ezek a hazugságok egyre gyakoribbá válnak a bizonyos személy számára, ami azt jelenti, hogy minél többet hazudik valaki annál kényelmesebben fogja magát érezni a hazudozás során, ennek következtében a hazugságok is egyre súlyosabbá válhatnak.

Szerencsére léteznek olyan taktikák, aminek tudatában bárki képes lehet megállapítani azt, hogy valaki éppen hazudik e vagy sem, ezért a mai videóban hoztam nektek 10 egyértelmű jelet, ami arra utal, hogy valaki hazudik neked.

 

 

 

 





 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?