Életmód

20 ember, akit lélegzetelállító hajkoronával áldott meg az anyatermészet

Míg legtöbben a kopaszodással, a fiatalkori hajhullással, a töredezett hajvégekkel vagy más hasonló problémával küzdünk, addig vannak emberek, akiket olyan irigylésre méltó hajkoronával áldott meg az anyatermészet, mintha csak angyalok formázták volna meg azokat a mennyországban. Példának okáért össze is gyűjtöttünk 20 olyan embert, akinek a frizurájára csak egyetlen őszinte reakció létezik: ,,Váó!” 😮

 

 

 

 
1. Az 5 éves Mia Aflalo, és az ő nem mindennapi hajkoronája.2. Nincs szükség dúsító samponra, ha az anyatermészet ilyen hajjal áld meg.3. Ez a baba hihetetlen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Kétség sem fér hozzá, hogy a legjobb fodrász az anyatermészet!5. Egy ilyen haj mellett a hajápolás egy 0-24-es meló6. Ennek a lánynak a haja szinte nem is e világi.7. Ezt a hajat még a Disney-hercegnők is megirigyelnék.
8. A férfimodell Benny Harlem, és a kislánya.9. Szépség – dupla kiszerelésben.10. Ennek a kisfiúnak a fotója vírusként terjedt a neten – hadd ne mondjuk, miért.11. Nincs is szebb, mint a természetes bongyor.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

12. Ezt a frizurát még a babája is megirigyelhetné.13. Hát nem imádni való?14. Egy ilyen frizura mellett nem lehet rosszkedvű az ember.
15. Tündérien aranyos!16. Nézd ezt a pillantást!17. Göndör fürtök töménytelen mennyiségben.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

18. Aranyhaj életre kelt!19. Pontosan tudja, hogy mennyire ellenállhatatlan.20. Angyalok alkotta tökéletesség!

 

 

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?