Celeb / Híresség, Életmód

10-ből 9 férfinek ő az ideálja: Mila Kunis mindenkit maga mögé utasít

Az biztos, hogy ő a világ egyik legszebb nője.

Mila Kunis a férfiak kedvence

 

 

 

„A családom egy bőrönddel és 250 dollárral jött Amerikába, semmi többel. A szegénység ellenére gyerekként semmiben nem szenvedtem hiányt, a szüleim jó munkát végeztek abban, hogy soha ne érezzem magam kevesebbnek, mint a többiek” – magyarázta egy korábbi interjú során Mila Kunis.

A 34 éves ukrán származású színésznő azóta jócskán beverekedte magát Hollywoodba, az egyik legkeresettebb ember a szakmában, ráadásul igazi szexszimbólummá is vált, a férfiak 90 százaléka őt tartja a szépségideálnak. Nem csoda, hogy annyira közkedvelt, hiszen a kétgyerekes anyuka elképesztően dögös, viszont megmaradt a természetessége és lazasága, ami a sok karót nyelt kolléganőjéből bizony hiányzik. Ashton Kutcherrel tavaly sok időt töltöttek Magyarországon, és bárkivel futottak össze, nagyon közvetlenek és kedvesek voltak.

Laza és dögös

Mila elmondása szerint is az olyan ruhadarabokat kedveli, amik egyszerre dekoratívak és elegánsak, de kényelmesek is, így nem feszeng bennük. Az alábbi fotón látható szett abszolút illik a színésznő stílusához, lezser, mégis s**xi, és imádjuk azt a piros csizmát.

Mindig mosolyog

Mila legszebb kiegészítője mosolya, amit soha nem felejt otthon, bárhová is megy. Nem játssza meg magát a vörös szőnyegen sem, sőt, Ashtonnal kifejezetten szeretnek bolondozni a kamerák előtt. Látszik, hogy nagyon szeretik egymást, pont ettől szimpatikusak annyira az embernek. Habár sosem volt nagy darab, a színésznő ledobott néhány kilót az utóbbi időben, de mindegy, mennyitől szabadul meg vagy szed fel, hiszen csodaszép.

 

 

 

Feketén-fehéren a vörös szőnyegen

Mila a hétköznapokban a lezser elegancia híve, de azért a hivatalos eseményeken ő is kitesz magáért. A vörös szőnyegen szinte mindig fehéret vagy feketét visel, elmondása szerint ez a két szín a kedvence. Nem hibáztatjuk a minimalizmusáért, ráadásul gyönyörűen fest mindkét változatban.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?