Egyéb

10 dolog, amire egy férfinak figyelnie kell, mielőtt megházasodna!

A sztereotípiák szerint a pasiknak csak a külső számít párválasztásnál. De ha egy férfi azt szeretné, hogy sikeres és boldog legyen a házassága, akkor bizony a belső tulajdonságokra is oda kell figyelnie, mielőtt elkötelezné magát.

 

 

 

 




1. Meghallgat téged

A nők számára nagyon fontos, hogy a párjuk meghallgassa őket, de a férfiak is igénylik néha. Bár ők nem olyan gyakran nyílnak meg, de amikor igen, akkor nagyon jól esik nekik, ha a nő meghallgatja őket.

4-5.jpg

2. Egyszerűség

Egyetlen férfi sem szereti a folyton drámázó nőket, akik minden kis semmiséget felfújnak és mindig rinyálnak valami miatt.

2-3.jpg

3. Emaptikus

Fontos, hogy együtt érezzen veled, és észre vegye, amikor a férfinak egy kis pátyolgatásra van szüksége.

5-6.jpg

 

 

 

 

 

 




 

 

 

 

4. Egyenesség

A férfiak nem gondolatolvasók, és utálják, ha egy nő ezt nem képes megérteni. Ha a nő azonnal elmondja, hogy mi bántja, az segít megelőzni a további felesleges konfliktusokat.

1-2.jpg

5. Humorérzék

Fontos, hogy egy nőnek legyen humorérzéke. Ha a nő érti a viccet, és tud is viccelődni, az rendkívül vonzó a férfiak számára.

9-10.jpg

 

 

 

 




 

6. Függetlenség

Ha egy nő túlzottan függ a párjától, és egyszerű döntéseket sem képes meghozni nélküle, azt egy férfi nem nézi jó szemmel, és előbb-utóbb az idegeire megy.

3-4.jpg

7. Kedvesség

A férfiak nem szívlelik azokat a nőket, akik ok nélkül rosszindulatúak és féltékenyek más nőkkel szemben.

6-7.jpg

8. Önbizalom

Az önbizalom legalább olyan fontos, mint a megjelenés. Ha egy nő magabiztosságot sugároz magából, az a párját büszkévé teszi.

7-8.jpg

 

 

 

 

 




 

 

 

9. Hűség

Természetesen senki sem szereti, ha megcsalják, ezért a férfi számára nagyon fontos, hogy még csak megcsalás legapróbb gyanúja se merülhessen fel, ugyanis onnantól oda a feltétlen bizalom.

8-9.jpg

10. Intelligencia

Egy stabil kapcsolat sarokköve az alapvető intelligencia megléte mindkét fél részéről. Mindenki kényelmetlenül érzi magát, ha rendszeresen a párja ostobasága miatt kell szégyenkeznie.

10-11.jpg

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?