Életmód

25 utolsó kép emberekről, ami megtanít minket értékelni az életet!

Az életben talán azt a legnehezebb feldolgozni, amikor az egyik szerettünk itt hagy minket örökre. Nehezen tudjuk elfogadni, de az az élet rendje, hogy a földi létünk egy idő után lejár. Nincs is annál szívszaggatóbb, amikor látod a szerettedet a halálos ágyán és az utolsó kívánságait teljesíted, hogy ezzel megkönnyítsd számára az utolsó itt töltött perceit, óráit. Soha nem lehet felkészülni egy családtag vagy barát elvesztésére, főleg akkor nem, amikor hirtelen történik a tragédia, és nincsenek egyértelmű jelek. Ilyenkor azt is fájlaljuk, hogy nem volt alkalmunk elbúcsúzni, ha pedig esetleg előtte összevesztünk, akkor még jobban fáj a tudat..

 

 

 

 

 

 

Ma olyan fotókat szedtünk össze, amik a legutolsó képek voltak az illetők életében, és ami bemutatja a feltétel nélküli szeretetet és törődést. Ezek a képek ráébresztenek minekt, hogy jobban kellene értékelnünk az életet, mert nem tudhatjuk, hogy melyik nap az utolsó.

 

 

 

 

 

 

1. Ez az utolsó kép a bátyámról, ugyanis egy ittas sofőr elütötte és a balesetben életét vesztette. Nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá.

2. A legjobb barátom, ebben a percben mondta el a gyermekeinek, hogy már soha többet nem fogják látni, mert a mennybe megy Istenhez. Másnap este örök álomra szenderült.

3. Édesanyám halála után néhány nappal úgy döntöttem, megnézem a régi házát a Google Maps-en. Amikor megláttam, hogy ott áll a teraszon könnybe lábadt a szemem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. A nagymamám és a nagypapám 69 éve házasodtak össze, és a nagypapám óriási figyelmet szentelt neki az utolsó hónapjaiban. Egyik reggel örök álomra hajtotta a fejét.

5. Ez volt az utolsó kép, ami a szeretett unokatestvéremről, Garyról készült 2001. szeptember 11-én.

6. Ennek a párnak december 22-én volt az esküvője a Connecticuti kórházban majd 18 órával később a feleség elhunyt, mert nem tudta legyőzni a mellrákot.

7. Édesapám már nem lehet velünk, ezért úgy döntöttem, hogy előveszem a régi tabletjét, amiben volt pár régi kép róla. Ezekből is egyértelműen kiderül, hogy vidám és jó humorú ember volt.






8. Ez az utolsó kép, amit a testvéremmel készítettünk, mert nem sokra rá egy balesetben életét vesztette. Nagyon hiányzik mindennap.

9. Ez az utolsó kép Saman Kunan-ról, aki feláldozta életét a 12 fiúnak és edzőjüknek, akik Thaiföldön egy barlangba ragadtak.

10. Édesapám a tegnapi nap folyamán életét vesztette. Utolsó kívánságaként elutazott Kínába, hogy találkozhasson egy pandával. Igaz, hogy ez élete utolsó képe, de mégis a kedvenceim közé tartozik.

11. A hatalmas szélmalom tetején ott áll két mérnök, akik nem tudtak elmenekülni mert a kijárat is lángokban állt. Valószínű ez volt életük utolsó fényképe.






12. Ez az utolsó kép az édesanyámról, mielőtt a glioblastoma nevű betegség legyőzte volna. Mikor beléptem a kórtermébe, mosolyogni kezdett, amivel arra tanított meg, hogy a legnehezebb időkben is mosolyogjak.

13. A nagymamám és a nagypapám egyszerre hunytak el. A nagypapám súlyos beteg volt és a nagyim minden percet mellette töltött. Annyira szerették egymást, hogy végül együtt hajtották örök nyugalomra a fejüket.

14. Ő a legjobb barátom, aki az esküvőm utáni fogadáson agyvérzésben elhunyt. Ez az utolsó kép, ami készült róla.

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

 

15. Ez az utolsó fénykép, ami édesanyámról készült a 60. születésnapján, pár hónapra rá kómába esett, amiből többé nem ébredt fel.

16. Édesanyám néhány nappal ezelőtt halt meg és az utolsó képét magamra tetováltattam, hogy mindig emlékezzek rá.






17. Ez volt az utolsó kép, amit szeretett férjemről csinálhattam a repülőtér előtt. Négy napra rá holtan találták a hotelszobájában. Nem tudtak semmilyen logikus magyarázatot adni, hogy mi történt vele. Én itt maradtam a lányunkkal, aki apa nélkül kell, hogy felnőjön.

18. A kép után kilenc perccel mentőt kellett hívni a nagymamámhoz, mert rosszul lett.

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

19. Ez a legutolsó fotó, ami édesapámról készült. Három nappal később eltávozott az élők sorából, mert nem bírt megbirkózni a daganattal a fejében.

20. A férjemről készült utolsó kép, amikor a legidősebb kislányunkat öleli. Néhány napra rá leállt a szíve és elhunyt. Nagyon hiányzik az egész családnak.

21. Ez az utolsó kép, édesapámról és rólam. Nem sokra rá, a szervezetét legyőzte a rák.




22. Az utolsó kép a 96 éves nagymamámról és a 100 éves nagypapámról, akik 77 év házasság után is ugyanúgy szerették egymást, mint a legelején.

23. Édesapámról készült utolsó kép, ahogy szeretett macskáját öleli, másnap már nem nyitotta ki a szemét.

24. A haldokló édesapa teljesítette lánya utolsó kívánságát és az esküvőjén odakísérte őt az oltárhoz.

25. Ezt a fotót 1 héttel azelőtt készítettem a nagypapámról, mielőtt eltávozott volna. MEglátogattam az otthonban, és vittem neki a kedvenc söréből.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?