Életmód

15 üzenet, ami alkoholos befolyásoltság alatt lett elküldve

Nincs is viccesebb, vagy éppen kínosabb (attól függően, hogy kinek az oldaláról nézzük) az illuminált állapotban megírt és elküldött üzeneteknél. Ilyenkor aztán másnap mindig megbánjuk a tettünket, de akkor már késő, ugyanis kitörölhetetlen nyomai maradtak a meggondolatlanságunknak.

 

 

 

 




1.

– Nagyon rosszul vagyok, olyan jó lenne, ha itt lennél!

– Melletted vagyok az ágyban…

a7-2.jpg

2. Te emlékszel miért vittük föl a 10.-re a tuját és a két téglát?

a3-2.jpg

3. Szia! Kerestelek tegnap a buliban. Megtaláltalak?

a8-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok!

a5-2.jpg

5. Nem érek oda! Zolival vok a balesetin, mamus protkóját ragasztotta a szeme fölé, de nem jött le, most meg a hígító csípi a szemét. A papagáj sincs még meg, ha látod szólj! Puszi

a1-2.jpg

6. Fogalmam se sincs hol vagyok. Gyere értem!

a2-3.jpg

7. Most ébredtem, nemtom hol vagyok, de asszem elloptam egy fűnyírót. Ti merre?

a10.jpg

8. Péntek reggel egy végig piált éjjel után, a 8kor kezdődő órán egyik haver még részegen a 600 fős előadóban óra közepén feláll: – Na fizessünk és menjünk, mert még be kell érni a reggeli órára.

a15.jpg

 

 

 




 

 

9. Apám a ballagásomon részegre itta magát és eladta a macskánkat a vaterán.

a13.jpg

10.

– Azt hiszem jól sikerült a tegnapi buli. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet, hétfőn nem megyek be melózni…

– A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád.

a9-2.jpg

11. Vártuk a reggeli első vonatot, de én még olyan részeg voltam, hogy csak ülni tudtam a váró padlójának a közepén. Aztán rájöttem, hogy nem én vagyok a legkészebb… Srác odaállt a BEZÁRT pénztárhoz, közölte, hogy 2 sajtburgert kér, majd odafordult hozzám is az ismeretlen: – meghívhatlak valamire?

a14.jpg

12. Szia! Kerestelek tengpa a buliban. Megtaláltalak?

a8-3.jpg

 

 

 




 

 

 

13. Bemenni egy wc-be, lekapcsolni a villanyt, belerókázni az apád ölébe aki épp a wc-n ül, kimenni és felkapcsolni a villanyt. Ahhoz kell egy állapot.

a16.jpg

14.

– Szia Fiam! Mostmár ideje lenne hazaérned!

– Anya! Az ágyamban fekszem es még csak dél van!

– Nem szivem. Egy szamunkra idegen csaj feküdt az ágyadban, és az tegnap volt. Azt mondtad neki, hogy lemész tejért a kavéhoz. Azóta nem láttunk, viszont a szülei már hivtak, hogy valami pasi megjelent náluk hajnali 3-kor egy zacskós tejjel és azt mondta, hogy ő Zsuzsi új barátja, majd összeesett, és lefektették. Ui.: Amúgy Eszternek hívják!

a11.jpg

15. Köszönöm az éjszakai szerenádot, anyámék meg a szomszédok üzenik, hogy örülnek, hogy ennyire el vagy ájulva a „képességeimtől”, de ha lehet, a következő pár évtizedben ne itthon randizzunk. Ui: Én is szeretlek.

a6-2.jpg

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?