Életmód

12 sármos férfi, aki 50 felett is igazi szívtipró!

Az öregedés egy természetes folyamat az ember életében, amit senki sem tud elkerülni, bármennyire szeretné. Lassítani viszont lehet. Attól még, hogy észrevesszük magunkon az öregedés jeleit, nem jelenti azt, hogy rögtön botot kell ragadnunk. Az életkor csupán egy szám, és mi döntehetjük, hogyan is szeretnénk élni az adott korban. Az egészséges táplálkozás és a rendszeres sportolás bizony idősebb korban rendkívül fontos, ha karban szeretnénk magunkat tartani, és nem betegeskedő bácsiként vagy néniként végezni már idő előtt.

 

 

 

 

 




Mutatunk nektek néhány 50-es évei után járó férfit, akik pozitív példával szolgálhatnak mindenki számára, ugyanis még a fiatalok is irigykednek a kinézetükre. A fotókat elnézve ez egyáltalán nem meglepő.

 

 

 

 

Eric Rutherford

50 éves amerikai színész és modell. A H&M reklámarca, és olyan híres sorozatban is szerepelt már, mint a Jóbarátok. Instagram követőinek a száma már meghaladja a 230 ezret.

Chuando Tan

Egy 51 éves fényképész, aki maximum 30-nak néz ki. Mint a a fotókon is jól látszik, rendszeresen jár edzőterembe. A követőinek a száma már majdnem elérte az 1,2 milliót.

Philippe Dumas

Egy 62 éves francia származású modell, akire már több divatcég is felfigyelt. Kb. 42 ezer követővel büszkélkedhet.

 

 

 

 




 

 

 

Gianluca Vacchi

Egy olasz származású üzletember, aki az 51. évében jár. Hatalmas népszerűségre tett szert a kinézete miatt, követőinek a száma meghaladja a 11 milliót.

Anthony Varrecchia

55 éves modell és profi testépítő. 165 ezer követővel rendelkezik.

Aiden Brady

52 éves, brit származású író, akit a megjelenése miatt számos modell munkára is felkértek már.

Deshun Wang




82 éves modell és színész. Egy divatbemutatón figyeltek fel rá, és rögtön elnevezték a világ legvonzóbb nagypapájának.

Alessandro Manfredini

Egy 50 esztendős olasz modell. Egy barátja hívta fel rá a figyelmét, hogy kamatoztathatná a megjelenését a divat szakmában.

 

 

 

 




 

 

 

Irvin Randle

56 éves tanár és divatmodell egyben. Az Instagramon figyeltek fel rá, és rögtön modell munkát ajánlottak neki. Számos neves magazin címlapján megfordult már.

Ron Jack Foley

52 éves modell. Körülbelül 31 ezer követővel rendelkezik.

Shan Michael Hefley

55 éves, aki szabadidejében testépítéssel foglalkozik, hogy formában tartsa magát.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?