Életmód

Ezt jelenti ha a párod a homlokodra ad puszit, erről neked is tudnod kell

Mint tudjuk a csók, vagy a puszi a gyöngéd érzelmek, a szeretet, a szerelem kifejezésének leggyakoribb módja. Csókot adunk a párunknak, mielőtt elmennénk munkába, puszit a gyerekünknek, mielőtt iskolába indulna.

 

 

 

 

 

De mi a helyzet a homlokra adott puszival/csókkal? Vajon milyen jelentéssel bír ez a gesztus. Olvasd el a cikket, alább minden kiderül!

1. Áldás

Főként nagyobb életeseményeken szokták az idősebb generáció képviselői a homlokpuszit alkalmazni, ezzel fejezve ki áldásukat a fiatal felé, és kívánva neki boldogságot, sikereket az élet minden területén.

2. Érzelmi kötődés

A homlokra adott puszi megerősíti két ember között az összetartozást, az érzelmi, illetve lelki kötődést. Egy ilyen gesztus a valódi szeretet, törődés biztos jele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Tisztelet

A homlokra nyomott csók a tisztelet jelképe. Ha a szerelmedtől, vagy a szüleidtől kapsz egy ilyen puszit, akkor az azt jelenti, hogy tisztelnek és elismerik azt, amit csinálsz, aki vagy.

4. Feltétel nélküli szeretet

Ha valaki a homlokodra nyom egy csókot, akkor abban biztos lehetsz, hogy az illető feltétel nélkül szeret, jobban, mint bárkit és bármit.

5. Védelem

Ha valaki megpuszilja a homlokodat, akkor biztos lehetsz abban, hogy ha bajba kerülsz, akkor az a bizonyos személy a védelmedre kel, és ha bármi problémád adódik, rá biztosan számíthatsz.

6. Csók a spirituális Harmadik Szemre

A spirituális tanok szerint a homlok közepére adott csók az a Harmadik Szem csakrára adott csók, ami felmagasztalja, szenté avatja az illetőt.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?