Érdekes

4 titok a nőkről, amire minden férfi keresi a választ

A nők személyiségéhez egy kézikönyvre lenne szükség, mert sokszor kiismerhetetlenek és érthetetlen stílusban viselkednek. A férfiak leggyakrabban az alábbi 4 titokra nem találják a választ már évtizedek óta, de erre most fény derül!

 

 

 

 

 

1. Női hiszti

Ennek a megfejtése nagyon egyszerű. Egy kutatócsoport vizsgálta a nőknek ezen fajta tulajdonságait, akik egyszerűen nem találtak tudományos magyarázatot a viselkedésre. A nők kiismerhetetlen játékszerek, akikről nem lehet tudni melyik pillanatban milyen hangulatban kapjuk el őket. Tehát kedves férfiak, ha meg szeretnétek tudni, mi okozza mindezt, ne akarjátok! Egyszerűen dőljetek hátra és várjátok meg, amíg a vihar lecsendesedik és egy másik nő áll veletek szemben.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. S**kszuális vágy

A nőkben nem mindig dúl a nemi ösztön, sőt az idő múlásával pedig képes nagyon mélyre elrejtőzni. Ekkor szokott az bekövetkezni, hogy hiába szereti a férfi a nőt, mégis más ágyába látogat. Uraim, ez azonban hatalmas hiba, mert a női hormonokat csak a férfi tudja újra ébreszteni. Akár 100 nőt is lecserélhetünk, de minden esetben ugyanaz lesz a szituáció. Egy kis kedvesség, romantika, csók, simogatás és az unalmas nőből előbújik a tigris és az amazon.

 




3. Unalmas esték

A nők lelke sajnos egy felfoghatatlan kódrendszer alapján működik. Ha unalmasak az estéitek és a nő kezd befásulni, ne ijedj meg. Vedd ezt az időt úgy, mint egy pihenési időszakot. A nőknél ugyanis ezek a periódusok hamar elmúlnak és visszatér az igazi személyiségük, amihez higgyék el uraim, kell majd az energia!

4. Külső

Biztosan minden férfi meglepődik azon, hogy egyik nap egy kifinomult nő áll mellettük, míg másnap egy sportos hölgy. A nők szeretnek változtatni a külsejükön, de mindezt lelki okokból teszik. Tehát, ha egyik napról a másikra egy új külsejű nő ébred mellettünk, akkor kezdjük el ápolgatni a lelkét, mert súlyos önértékelési problémái vannak, ami a férfi magabiztosságát igényli.

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?