Egyéb, Érdekes

Melyik hónapban született a férjed? Sok mindent elárul a közös életetekről!

Most lássuk, hogyan befolyásolja a születési hónap a férjed személyiségét.

 

 

 

Január

Az a férfi aki januárban született vasakaratú, ezt nem lehet nem észrevenni. Ő mindig lényegre törő, határozott, megbízható ember. Egy ilyen férfi sok esetben nem érti meg azokat az embereket akivel kapcsolatba kerül, ezért vagy szeretik őt vagy utálják.
Analitikus gondolkodású és nem engedi meg, hogy az emberek arrogánsan bánjanak vele.

Február

A februárban született férfi nagyon érzékeny még akkor is, ha erős. Szeret gyorsan és okosan dönteni. Nehezen fogadja el a szemrehányásokat és a rosszindulatú tanácsokat, de amikor tudja, hogy nincs igaza, akkor nem firtatja a dolgokat. Az ő számára a család nagy érték, a szerelmi kapcsolatában őszinte, de néha hiányzik belőle a határozottság.

Március

A márciusban született férfi jól nevelt és kiegyensúlyozott. Mindig a legjobbra törekszik és nagyon intelligens. Nem szereti a kalandokat és a kompromisszumokat, mert nagyon érzékenyen érinti a körülötte élő emberek véleménye, ezért nehezen viseli a kritikát és a vádakat. A bölcsessége és a határozottsága a legjobb tulajdonsága, de néha feszültnek tűnhet.

 

 

 

 




 

 

 

 

 

Április

Az áprilisban született férfi jóindulatú, a tettek embere és nem a szavaké. Szereti azt amit csinál és mindig a legjobbra törekszik. Bármit is kezd el tanulni ő lesz a legjobb abban amit csinál és a legjobb kapcsolatot alakítja ki a kulcsfontosságú kollégákkal. Szereti az ápolt nőket, amikor a felesége konfliktusba kerül valakivel ő akkor is megvédi, ha tudja, hogy nem a feleségének van igaza.

Május

A májusban született férfi nem szereti ha vesztegetnie kell az idejét, neki nagyon fontos, hogy határozottan és gyorsan reagáljon, mindig a probléma lényege érdekli. A türelmetlensége és az ambíciója mindig arra készteti, hogy ellenőrizze az adott szituációt, de tisztában van a saját határaival. A kollégái szeretik őt és jó kapcsolatban vannak vele, mert ő mindég segít, ha kell még akkor is, ha valami apró és értelmetlen dologról van szó.

Június

A júniusban született férfi szereti az egyedüllétet, nem érdekli a társaság. Ő a kollégáinál különlegesebbnek érzi magát és szereti ellenőrizni őket, de nem rosszindulatú és nem önző. Nagyon diplomatikus, tudja hogyan kell kilépnie egy kellemetlen szituációból. Jó pszichológus, könnyen elnyeri az emberek bizalmát. A családtagjai tisztelik benne azt, hogy intelligens.

Július

A júliusban született férfi nyugodt, türelmes és ügyes. A világnézete duális, a fekete és fehér között nem lát más színt. Ő egy olyan személy aki nem szereti a társaságiéletet.
Néha túlbecsüli a saját erejét, de ezt azzal kompenzálja, hogy motiválja és vezeti a körülötte lévő embereket. Hűséges és jólelkű ember.

Augusztus

Az augusztusban született férfi jó férj és ideális szülő. Ö állhatatos és kiegyensúlyozott, jó érzésű és szereti az új dolgokat. Képes arra, hogy objektíven értékeljen minden szituációt és kész vállalni a felelősséget. A tehetsége és a jó lelke miatt szeretik a kollégái és a barátai.

Szeptember

A szeptemberben született férfi intelligens, szereti vezetni az embereket és baráti kapcsolatot alakít ki a körülötte lévő emberekkel. Nagyon határozott lehet. Ugyanakkor nagyon érzékeny a bókokra ezért néha hibás döntéseket hoz. Számára a család és főleg a gyerekek első helyen vannak.

 

 

 

 




 

 

 

 

Október

Az októberben született férfi jólelkű és konzervatív. Jó az intuíciója és erős logikával rendelkezik. Egyenes és nem köt kompromisszumokat. Mivel ő egy őszinte ember, ezért nem tűri a képmutatást. A nőkkel szemben felelősségteljes és hűséges, ezért mindig ő a főnök a családban.

November

A novemberben született férfi komoly, tisztelettudó és pontos. Bárkivel megtalálja a közös hangot. Ha vitába keveredik, akkor ő mindig biztos a saját igazában és csak különleges helyzetekben lép ki a vitából. Szüksége van néha a magányra azért, hogy feltöltődjön.
A kapcsolataiban szereti a stabilitást és a családi békét. Nem szeret utazgatni, inkább otthon tölti az idejét a szeretteivel.

December

A decemberben született férfi nagyon szorgalmas és figyel annak a munkának a minőségére amit csinál mert szereti, ha a körülötte lévő emberek megdicsérik. Olyan alapelvei vannak amin nem lehet változtatni, pl. ha megszeret egy hobbit akkor azt egész életében szeretni fogja. A decemberben született férfiakból nagyon jó férjek lesznek, szorgalmas és házias nőt választanak, nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekek nevelésére így a karrierjük a háttérbe szorul.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?