Celeb / Híresség, Életmód

10 sztárpár, akik megmutatták, hogy az ellentétek vonzzák egymást

A szerelem egy megmagyarázhatatlan és megfoghatatlan dolog, ami egyáltalán nem követi a logika szabályait. Persze ha az emberek látnak egy olyan párt, akik külső szemmel nézve nem igazán illenek össze, akkor rögtön azt feltételezik, hogy biztosan érdekből vannak együtt. Erre is van számtalan példa, ugyanakkor azt is kell fogadnunk, hogy bizony ahogy az éet más területein is, úgy a szeremben is előfordul, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

 

 

 

Most olyan sztárpárokat mutatunk nektek, akik mások szerint nem illenek össze, de ők nem foglalkoznak ezzel, és boldogan élik az életüket együtt.




 

1. Deborra-Lee Furness és Hugh Jackman

Hugh Jackman után nők milliói vágyakoznak, de ő hűséges a párjához. A színész 13 évvel fiatalabb a feleségénél, ami szemmel látható. Emiatt gyakran kikezdik a bulvárlapok a házasságukat, de ennek ellenére Hugh és Deborra-Lee még mindig együtt vannak, és nagyon boldogok.

hugh-jackman-and-deborra-lee-furness.jpg

2. Priscilla Chan és Mark Zuckerberg

Sokszor azt látni, hogy a gazdag és befolyásos férfiak csak topmodellekket vesznek el feleségül. De a világ egyik leggazdagabb embere, Mark Zuckerberg erre az ellenpélda, aki a legjobb barátját vette feleségül. Priscilla akkor is támogatta Markot, amikor senki nem hitt az ötletében, és Mark mindig ott volt a felesége számára, amikor 3 vetélése volt, és úgy tűnt, hoy soha nem lehet kisbabájuk. De végül sikerült boldog szülőkké válniuk.

mark_and_prsicila.jpg

3. Liv Tyler és Dave Gardner

Live Tyler jóval magasabb, mint a párja de ez egyáltalán nem érdekli őket. A színésznő gyakran visel magas sarkú cipőt, és nem próbál alacsonyabbnak tűnni a férjénél. A párnak van két közös gyermeke van, és még kettő másik házasságból.

Liv-Tyler-and-Dave-Gardner.jpg

 

 

 

 

 




 

 

 

 

4. Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle személyében egy átlagos családból származó, elvált, 37 éves amerikai színésznő, aki afgán gyökerekkel rendelkezik, a brit királyi család részévé vált. Harry herceg és Meghan Markle esküvője hatalams esemény volt, ami bebizonyította, hogy az igaz szerelem mindennél erősebb.

meghan-markle-and-Harry.jpg

5. Erica Schmidt és Peter Dinklage

Peter Dinklage, a Trónok harca sztárja több mint 12 éve él boldog házasságban. A színész 1995-ben találkozott Erica-val, egy fiatal színházi rendezővel, és szoros barátságukból szerelem lett. Ma a pár két gyermeket nevel közösen.

peter_and_erica.jpg

 

 

 




 

 

 

6. Jessica Alba és Cash Warren

Az ő történetük egy romantikus hollywoodi filmbe illő. Cash egy átlagos fickó volt, amikor megismerte Jessica-t. Rendező asszisztenseként dolgozott, és olyan apró feladatokat látott el, mint például a pizzarendelés és a kávé készítés. Még csak nem is álmodott róla soha, hogy egyszer megismerkedik a kedvenc színésznőjével, és a férje lesz. Azóta már több mint 10 éve vannak együtt, és 3 gyermekük van.

jessica_alba_and_cash_warren.jpg

7. Koholák Alexandra és Farkas Balázs

Alexa és férje, Balázs között 26 év a korkülönbség. Emiatt sokan megszólják a párt, de ez szemmel láthatóan egyáltalán nem zavarja őket. Balázs a spirituális mestere volt Alexának, és így kerültek közel egymáshoz. Alexa azt mondta, hogy első látásra beleszeretett a férfiba.

enb_alexa.jpg

8. Isla Fisher és Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen egy igazi showman, aki sokszor megbotránkoztatja a közönséget, ezzel ellentétben és a felesége egy szerény, apró nő, aki színésznőként és íróként dolgozik. Korábban nagyon különböző világban éltek, de, úgy döntöttek, hogy változtatni fognak a közös életük érdekében. Isla például áttért a zsidó vallásra, Sacha pedig osztozik Isla jótékonyság iránti érdeklődésében. A közelmúltban például 1 millió dollárt adományoztak Szíria számára. Ennek ellenére mégsem értik az emberek, hogy Isla hogyan tudja tolerálni és támogatni a férje őrült dolgait, és hogy Sacha hogyan képes normális családember módjára is viselkedni, és 3 gyermek apja lenni.

Sacha-Baron-Cohen.jpg

 

 

 

 




 

 

 

 

9. Sam Taylor-Johnson és Aaron Taylor-Johnson

Sam 50 éves, míg Aaron 27. Ennek ellenére 6 éve élnek boldog házasságban két közös lányukkal. Aaron rajongói nem értik, hogy miért egy olyan nőt választott, aki majdnem kétszer olyan idős, mint ő. De a pár nem foglalkozik ezzel, és azt mondják, hogy nagyon boldogok együtt. A férfinak még egy tetoválása is van a felesége nevével, a szívéhez közel.

aaron_and_sam.jpg

10. Kelsey Henson és Hafþór Björnsson

Hafþór a Trónok harca című sorozatban vállt ismertté. A párra azért néznek furcsán, mert Kelsey még a válláig sem ér fel Hafþór-nak. De őket egyáltalán nem érdekli ez a nagy magasságbeli különbség.

Hafþor Julius Bjornsson es Kelsey Henson.jpg

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?