Celeb / Híresség, Érdekes

21 híresség, akik bármilyen hihetetlen is, de egy idősek

Sokszor megfigyelhettük már, hogy olykor-olykor az életkor tényleg csak egy szám, és még az ugyanabban az évben született emberek is képesek teljesen eltérő módon öregedni. Ez a jelenség valószínűleg mindannyiunk számára ismerős az iskolából, a munkahelyről – és természetesen a világhírű sztárok sem menekülhettek előle. Gondoltad volna például, hogy Kate Winslet és Angelina Jolie ugyanabban az évben születtek? Pedig de, és íme még néhány híresség, akik szintén egyidősek.

 

 

 

 

 




19 évesek

Emma Kinney, Debbie Gallagher szerepével vált híressé , amit a ”Szégyentelenek” című sorozatban alakított, és ezzel sikerült elindítania színészi pályafutását, ám még hosszú út vár rá.

De Johnny Depp és Vanessa Parady lányának, Lily-Rose Depp-nek már most sikerült felépítenie modell karrierjét.

21 évesek

Maisie Williams – nevét és arcát mindenki ismeri, hiszen a Trónok harca sorozatban láthattuk őt Arya Stark-ként.

Bella Hadid egy amerikai csúcsmodell, aki a Dior és Bulgari divatcég arca. Kétszer választották meg az év modelljének.

Ha hiszed, ha nem mindketten egyidősek.

26 évesek

A 26 éves Selena Gomez nemcsak színésznő és énekes, hanem az UNICEF nagykövete, producer és modell is.

Cara Delevingne divatmodell és színésznő. Legutóbbi munkássága a “Valerian és az ezer bolygó városa” című film volt, Luc Besson rendezésével.

 

 

 

 

 

 

 

37 évesek

Meghan Markle egy híres színésznő volt, aki a Brilliáns elmék című sorozatban kapott szerepet. Majd hozzáment egy filmproducerhez, ám ez nem tartott sokáig, így végül Harry herceg mellett találta meg a boldogságot.

Britney Spears – a 90-es évek pop-dívája. Az életében bekövetkezett nehézségek ellenére továbbra is sikerült népszerű maradnia. Úgy tűnik egyre inkább újra sínen van az élete.

42 évesek






Tobey Maguire egy amerikai színész, aki a Pókember című filmben nyújtott Peter Parker szereppel vált világhírűvé. Az emberek többsége fiatal színésznek tartja, (hála a fiatalos megjelenésének) pedig valójában már 42 éves.

Kristian Nairn ír lemezlovas és színész. Világhírnévre a HBO 2011-ben indult Trónok harca című sorozatával tett szert, melyben az együgyű Hodort alakítja.

43 évesek

Kate Elizabeth Winslet Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas angol színésznő. Legismertebb filmjei: Mennyei teremtmények, Titanic, Egy makulátlan elme örök ragyogása, A felolvasó.

Angelina Jolie szintén Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, fotómodell, író, producer, filmrendező, és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottja, korábbi jószolgálati nagykövete. A világ legszebb női között tartják számon, és a média minden lépését követi.

 

 

 




 

 

 

 

49 évesek

Belegondolni is fárasztó, hogy Jennifer Lopez hány területen sikeres: színésznő, énekes, táncos, divattervező, producer és üzletasszony egy személyben. Jennifer az egyik legjobban fizetett hollywoodi színésznő, egyesek pedig a legbefolyásosabb spanyolul beszélő emberként tartják őt számon.

Cate Blanchett kétszeres Oscar- és többszörös Golden Globe-díjas ausztrál színésznő és filmrendező. Az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése, a Thor: Ragnarök, a Végzet órája, és a Gyűrűk Ura filmekből ismerhetjük őt.

63 évesek

Walter Bruce Willis Golden Globe-díjas és Emmy-díjas, német-amerikai színész és énekes. Az 1980-as évek végén vált ismertté, s azóta hollywoodi karriert futott be első számú sztárként és karakteres mellékszereplőként is; legismertebb szerepe John McClane a Die Hard-filmekből. Kevesen tudják, de a The Accelerators nevű zenei társulat énekese is egyben.

Annak ellenére, hogy Brendan Gleeson viszonylag későn (34 éves korában) futott be, nagyon tehetséges színésznek tartják. Gleason a 2008-as “Erőszakik” című filmdrámának köszönheti világhírnevét.




72 évesek

2011-ben Sylvester Stallone helyet kapott az International Boxing dicsőségcsarnokában, a Rocky című filmek sportra buzdítása miatt. 2016-ban Donald Trump amerikai elnök azt javasolta Stallone-nak, hogy vezesse a Nemzeti Művészeti és Humán Erőforrás Alapítványt, ám ezt a színész visszautasította.

Donald Trump az Egyesült Államok 45. elnöke. Mielőtt a politikussá vált volna üzletember volt és számos filmben illetve televíziós sorozatban feltűnt. Trump a leggazdagabb ember, aki államfőként léphetett hivatalba, és az első elnök, aki korábban nem rendelkezett állami vagy katonai poszttal.

78 évesek

Hihetetlen belegondolni, hogy az Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai színész, a filmtörténelem egyik meghatározó színészegyénisége, Al Pacino immáron 78 éves. A Keresztapa, a Sebhelyesarcú, az Egy asszony illata és ehhez hasonló kultuszfilmekből ismerhetjük.

Patrick Stewart kétszeres Golden Globe-díjra jelölt angol színész, aki a Star Trek filmek Picard kapitányaként és az X-Men-filmek Charles Xavier professzoraként vált világhírűvé. 2010-ben lovaggá ütötték.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?