Érdekes, Kreatív

12 egyszerű és hatékony fürdőszobai trükk, amit mindenkinek ki kell próbálnia

Ha van olyan hely, ahol mindig mindannyian tisztaságra vágyunk, akkor az a fürdőszoba. Ennek megszervezése és folyamatos felügyelése azonban nem könnyű. Az alábbiakban épp ezért 12 hasznos praktikát szeretnénk bemutatni, melyek segítségével könnyebbé tehetitek a fürdőszobai kellékek rendszerezését és gyorsabbá annak takarítását.

 

 

 

1 A kozmetikumok és apró fürdőszobai kellékek fiókban történő elszeparálásához használjunk fiókokba szerelhető evőeszköztartót.

2 A toalettpapírra csepegtetett illóolajok frissen tartják a fürdőszobát, hatása pedig éppen olyan, mint a több ezer forintért vásárolható illatosítóké.

3 A fürdőszobai törülközőknél szintén használhatjuk ezt a módszert, ám itt érdemes egy spray segítségével permetezni a vízzel felhígított illóolajokat. Segítségével a törülközőknek mindig kellemes, friss illata lesz.



4 Ha szűkös a hely a fürdőszobában, egy zuhanyfüggönytartó segítségével extra helyet készíthetünk a fürdőszobai kellékek tárolására.

5 Néhány törülköző segítségével puha és mutatós fürdőszobai kilépőszőnyeget készíthetünk.

Ehhez az alábbi videóban találunk instrukciókat.

6 Ha idegesít, hogy a fürdőszobai szőnyeg állandóan elmozdul, néhány öntapadós tépőzárral orvosolhatjuk a problémát.

7 PVC csövekből saját készítésű törülközőtartót csinálhatunk.

A fürdőszobaajtó hátuljára rögzítve ezzel rengeteg helyet takaríthatunk meg. Az alábbi videóban megtekinthetitek ennek a pontos elkészítési folyamatát.

8 Ne dobjuk ki a maradék szappanokat, egy hálós fürdőszivacs segítségével még az apró maradékokat is bölcsen felhasználhatjuk.

9 Egy műanyag cipőtartó remek választás lehet a fürdőszobai kellékek gyors és hatékony rendszerezéséhez.

 

 

 

 

 

 

10 A fürdőszobai tükörre kent borotvahab meggátolja annak párásodását. Ehhez egyszerűen vigyük fel a borotvahabot a tükörre, majd egy száraz ruha segítségével törüljük tisztára.

11 Egy nemezből készült szappantartó segítségével csökkenthetjük a szappanfogyasztást.

12 Annak érdekében, hogy a szappan ne váljon málóssá, tartsuk azt egy fürdőszivacson, ami mindig felszívja majd róla a felesleges vizet és ezáltal sokkal tovább használhatjuk a szappant.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?