Egyéb

VV Radics és az ellentmondások: az egykori villalakó nem tud dönteni Vivi és a barátnője között? – videó

Vajon mi lesz VV Radiccsal és Viviennel? A nemrégiben kiesett valóságshow-szereplő szavai meglehetősen ellentmondásosak.

 

 

 

Mint megírtuk, vasárnap megtartották az első párbajt a VV9 történetében, s bár Radics Attila magabiztos volt, s látszólag uralta a párbajt, végül mégsem ő térhetett vissza villatársaihoz, hanem Era. Radics a kiesése után posztolt egy vágatlan videót a YouTube-csatornájára, emellett egy levélben üzent a villalakóknak is.

Radics azon kívül, hogy „végrendeletében” elárulta, kire hagyja a szuperképességét, Viviennek is üzent, akivel le is feküdt a villában.

 

 

 

 

 

„A szuperképességemet Vivienre hagyom. Azért, mert ő is tudja, mi volt és mi lesz közöttünk. Folyt. köv.” – írta levelében Radics.

Üzenetével azonban ellentétben áll az, amit YouTube-videójában mondott a szőkeséggel kapcsolatban – figyelt fel rá a Life.hu.

„Viviennel mi lesz? Semmi. Egyértelmű. Kibékültem a barátnőmmel, és tartom is ehhez magam. Barátok lehetünk; azt ő is tudja, hogy ebből nem lett volna semmi komoly” – mondta Radics a videóban, amelyben számos más kérdésre választ adott.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?