Egyéb

ValóVilág: kiderült, nagy valószínűséggel ezért esett ki VV Radics

Veszélyesek és károsak is lehetnek VV Radics szavai, amelyeket a nők bántalmazása kapcsán mondott. Sok nézőt jogosan felháborított kijelentéseivel, nagy valószínűséggel ezért is esett ki a játékból

 

 

 

Mint megírtuk, vasárnap megtartották az első párbajt a VV9 történetében, s bár Radics magabiztos volt, látszólag uralta a párbajt, végül mégsem ő térhetett vissza. Radics Attila kiesése előtt egyébként hatalmas port kavart egy megjegyzésével, miszerint bizonyos nőket meg lehet verni, ez pedig csak tetőzte azt a konfliktust, ami közte és párbajellenfele, Era között zajlott – olvasható a 24.hucikkében.

Ahogy azt Era elmondta, Radics nagyon emlékezteti őt az egyik korábbi párjára, aki bántalmazta őt.

„Volt egy olyan barátom, mint a Radics. Velem szemben ugyanezt a stílust engedte meg magának. Minden nőiességemet ki tudta ölni belőlem. Minden egyes olyan dolgot, ami miatt azt gondolod, hogy nő vagy, az ilyen beszéddel egy idő után annyira le tudod magadban romboltatni, annyira meg tudsz alázkodni a másikkal szemben, hogy elveszíted a nőiességedet” – mondta Era a villa falain belül megrendezett eljátszott sajtótájékoztatón, utána pedig Radics is elmondta, mit is gondol.

„Annak oka volt, hogy őt verték. Ok nélkül nem vernek senkit. Szerintem őt ok nélkül nem verték. Amilyen karakán, nem is ártott neki. Van olyan nő, akit lehet verni, valakit meg nem. Két véglet van” – mondta Radics Attila.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fontos megjegyezni, hogy Radics ezeket egy szerkesztett, összevágott adásban, összefoglalóban mondta. Szavai azonban nagy ellenszenvet váltottak ki a nézőkből, s talán éppen ez a megjegyzés ejtette ki őt a Való Világ 9. szériájából.

Valójában kiderült, hogy nagy valószínűséggel ezért is esett ki a versenyből.

A sorozatokról író blog, a Hogyvolt ValóVilágról szóló cikkének kommentjeit olvasva tisztán látszik, hogy sokan csak azért töltötték le a hétvégén az RTL telefonos applikációját, hogy Radicsot kitegyék a villábból. Itt van néhány komment példaként:

„App letöltve, szavazat ment az Erára!”

„Eddig én sem szavaztam, de tegnap elszakadt valami és letöltöttem az ápppplikációt KETTŐ telefonra is, és nyomtam Erára! Mindenkinek javaslom:)”.

Eddig nem akartam szavazni de Radics utolsó mondatánál letöltöttem ezt a szart.

24.hu továbbá Radics megnyilvánulásával kapcsolatban megkereste az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát is:

„Mint minden televíziós műsorban, a ValóVilág9 powered by Big Brotherben is önálló, saját véleménnyel rendelkeznek a szereplők. Ez természetesen egyáltalán nem jelenti azt, hogy bármely kijelentésükkel vagy nézeteikkel a műsor készítői egyetértenének. Az, hogy Radics gondolatai mennyire voltak a nézők számára is elidegenítőek mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a szavazók úgy döntöttek, a villán kívül szeretnék őt látni, így a párbajról ő távozott vesztesen. Tehát az ő története tanulsággal a végén, le is zárult” – mondták a hírportálnak.

 

 

 

 

 

Arról pedig, hogy megjegyzése után többen is nekiestek, Radics Attila egy YouTube-videóban is beszélt, amelyet kiesése után két nappal töltött fel. A 24.hu kigyűjtötte az erre vonatkozó részeket:

„Nőutáló lettem, köztudott, én vagyok a nagy nőutáló, aki minden nőt utál. […] Nem vagyok nőutáló. A benti nők, akik bekerültek, azok tipikus az a nők, akikkel az életben senki nem találja meg a hangnemet, sem a hangsúlyt. Én kint nem beszélek így egy nővel se. Erával volt a legnagyobb vitám, azt láthattátok, a többiekkel azért még egy k*rva szón kívül semmit nem beszéltem velük csúnyán abszolút. […] Túltoltam? Igen, túltoltam. Megbántam? Nem, nem bántam meg. Tudatos túltolás volt. […] Mit gondolok arról, hogy így beszélek a nőkkel? A kinti nők teljesen más vonalú mentalitásúak, mint akik bent voltak, egy-kettőt kiszámítva, mert azért nem mondom azt, hogy mindenkivel rosszba voltam. […] De tudjátok, mi a szörnyű? Az, hogy ezeket láthattátok tőlem, a legeslegrosszabb énemet, hogy így beszéltem a nőkkel, ilyen dolgok lettek rólam belevágva. Lényeg a lényeg, kiről szólt ez a két hét? Rólam!” – mondta Radics a videójában.

A PATENT Jogvédő Egyesület jogásza, Spronz Júlia szerint Radics megnyilvánulása egyenlő a színtiszta áldozathibáztatással. A fent idézett mondatok pedig káros és veszélyes üzenetet is hordoznak.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?