Egyéb

Melyik kávéscsésze tetszik a legjobban? Válaszd ki a neked tetszőt és tudj meg mindent önmagadról!

Sokan el sem tudják képzelni az életüket kávé nélkül, ez az aromás itóka energiát ad, így a munkánkat is hatékonyabban végezhetjük.
A kávé amelyet választunk nem csak az energiánkat növeli, hanem azt is megmutatja, hogy milyen képességeink vannak. Tekintsétek meg a fotót és válasszátok ki azt a csészét amelyik a legjobban tetszik.

 

 

 

1-es csésze

Mindig azért harcolsz, hogy neked a legjobb legyen. A munkád szinte az egész idődet és energiádat elveszi. Tisztelnek és megbecsülnek, te pedig kedves vagy a körülötted lévő emberekkel és elnéző a családoddal. Az árulást nem tudod megbocsájtani. A te erősséged a kitartás. Olyan belső erővel rendelkezel amely sohasem hagyja, hogy elveszítsd a reményt. A karrieredben, a szerelmi életedben és mindenben harcolsz.

2-es csésze

Nem szereted a magányt, olyan ember vagy aki sokat beszélget az emberekkel, az első helyen az otthonod és a családod van. Minden tőled telhetőt megteszel a hozzád közel álló személyekért azért, hogy jól és kényelemben érezzék magukat. A te képességed az őszinteség, nem tudsz hazudni magadnak és másoknak sem.

3-as csésze

Olyan ember vagy aki nem akar sem a legjobb sem a legrosszabb lenni. Te mindig az arany középutat választod és nem akarsz túl sokat az élettől. Számodra az a legfontosabb, hogy a szeretteid egészségesek legyenek. Okos ember vagy. A te képességed a szó erejében rejlik. A hangod nyugtató és ezt szeretik a körülötted lévő emberek, mert tudják, hogy mindig megtalálod a megfelelő szavakat bármilyen helyzet adódjon.

4-es csésze

Bízol magadban és ez sokszor a hasznodra is válik. Ingerlékeny ember vagy, próbálsz higgadt lenni, de ez nem egyszerű. A nyugodt környezetet szereted, de néha úgy érzed, nem tudsz megbirkózni a hétköznapi dolgokkal. Mikor szeretnél valamit elérni, azért mindent megteszel, ezét a családod nagyon büszke rád.

5-ös csésze

Szereted a rendet, legyen szó kapcsolatról, üzleti ügyekről, az otthonodról vagy az életedről. Tudod, hogyan kell megszervezni bármit, racionálisan tudsz dönteni, ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életed legyen. A fizikai megjelenésed is a pontosságot sugározza. A te képességed az, hogy kitalálod az emberek vágyait. Odafigyelsz a részletekre, az embereket lenyűgözöd, erős embernek tartanak téged.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?