Celeb / Híresség, Film

Emlékszel még Amerikai Pite szereplőire? 20 év telt el az Amerikai Pite bemutatása óta. Így néznek ki a szereplők napjainkban:

Ki ne emlékezne a kilencvenes évek egyik legmeghatározóbb vígjátékára, az Amerikai Pitére?
A rendkívül alacsony költségvetésű, mindössze 10 millió dollárból készült film váratlan és mindent elsöprő sikert aratott a maga idejében, az első rész bevétele meghaladta a 100 millió dollárt!

 

 




A filmnek összesen összesen 8 része volt, de kiemelkedő népszerűségnek csak az első három örvendett.

Az 1999-es bemutató óta bizony 20 év telt el, ami a mozi akkor még fiatal és üde színészein is nyomot hagyott!

Lássuk, hogy néznek ki napjainkban a film fontosabb szereplői!

 

 

Jason Biggs

Biggs, ma már 40 éves, de csak 21 esztendős volt, amikor megkapta Jim Levenstein szerepét az Amerikai Pite című vígjátékban, ahol hatalmas sikert aratott.

A továbbiakban is színészként folytatta karrierjét és olyan filmekben szerepelt, mint a “Csak a testeden át!”, “A spanom csaja” illetve az “Orange Is the New Black” című dráma sorozat, amit a Netflixen lehet megtekinteni.

Alyson Hannigan

Alyson 25 éves volt, mikor felkérték, hogy játssza el Michelle Flaherty szerepét az Amerikai Pitében. Az első rész óta nagyon sok idő telt el és ma már a 44 éves is elmúlt. Később felfigyeltek rá és olyan sikersorozatokban kapott főszerepet, mint az “Így jártam anyátokkal” vagy a “Buffy, a vámpírok réme.”

Seann William Scott

William Scott már 42 éves, ami valljuk be nagyon látszik a színész arcán. Csupán 23 éves fiatal srác volt, mikor Stifler szerepében egy igazi legendává vált.

Később olyan filmekben szerepelt, mint a “Hé, haver, hol a kocsim?” és a “Hazárd megye lordjai”. Legutóbb a “Halálos fegyver” című dráma sorozatban kapott szerepet.

 

 

 

 




 

 

 

Tara Reid

Tara játszotta talán a legszebb és legvonzóbb karaktert az ikonikus filmben. Egy világ lett belé szerelmes, mikor meglátták Vicky Lathum szerepében. Reid idén novemberben töltötte be 43. életévét, és mindössze 24 volt, mikor felkérték a híres szerepre.

Az amerikai pite forgatása után olyan filmekben kapott szerepet, mint a “Buliszerviz” és a “Cápavihar”.

Eddie Kaye Thomas

Eddie, októberben lett 38 éves és ő volt a stáb egyik legfiatalabb tagja, ugyanis csak 19 éves volt, amikor felkérték, hogy személyesítse meg Paul Finch karakterét. Mindenkinek emlékezetessé tette a filmet, mikor Stifler mamájával bensőséges viszonyba keveredett.

Ezután szerepet kapott az “Eszement Freddy” című thriller/akciófilmben illetve olyan ikonikus rajfilmsorozatnak kölcsönözte a hangját, mint a “Family Guy”




Thomas Ian Nicholas

Thomas, úgy mint Eddie szintén 19 esztendős volt, mikor megkapta Kevin Myers szerepét. Ő volt az, aki fülig szerelmes volt Vicky Lathumba, bár a második részben már nem alkottak egy párt, mindenki nagy bánatára. A színész, ma már a 38. életévét tapossa és az Amerikai Pite után szerepet kapott “A Grace klinika” című sorozatban.

Chris Klein

Klein, Chris ’Oz’ Ostreicher karakterét személyesítette meg, aki egy sportos ám egyben nagyon érzékeny fiú. 20 éves volt, amikor az első részt forgatták, ma meg már 39 éves.

Chris is színészként folytatta tovább pályafutását és több filmben is kapott szerepet. Például a “Katonák voltunk” című 2002-es akciófilmben valamint a “Csak barátok” című 2005-ös romantikus/vígjátékban.

 

 

 




 

 

 

Shannon Elizabeth

Ki is tudná elfelejteni a vonzó és csábító Nadiat, aki Jimmel szeretett volna fizikai kapcsolatba kerülni! 26 éves volt a színésznő, amikor bevéste magát mindenki fejébe. Ha hiszitek, ha nem idén szeptemberben töltötte be a 45-öt.

Shannon számos más sikerfilmben és sorozatban kapott szerepet, köztük volt például a “Horrorra akadva – avagy tudom, kit ettél, tavaly nyárson” a “Jay és Néma Bob visszavág” és az “Igazából szerelem”. Ezen kívül lehetősége volt együtt játszani Ashton Kutcherrel és Mila Kunissal az “Azok a 70-es évek – show” című sorozatban.

Natasha Lyonne

Natasha személyesítette meg Jessica karakterét, aki nem mellesleg Vicky legjobb barátnője volt. 20 évesen válogatták be a világhírű filmbe, ma már viszont 39 éves is elmúlt. Később olyan filmekben láthattuk, mint a “Mentsd meg a pom-pom lányt! vagy a “Penge – Szentháromság”. Jelenleg az “Orange is the new black” című sorozatban játszik.

Mena Suvari




Mena is nagyon fiatalon került a csapatba, csak 20 éves volt, amikor megkapta Heather szerepét, aki nem mellesleg Oz kedvese volt. A színésznő nemsokára betölti a 40. életévét is, ami egyáltalán nem is látszik rajta.

Később feltűnt az “Amerikai szépségben” valamint a “Hullócsillag” című filmben. Jelenleg egy televíziós sorozatban játszik, melynek címe ” American Woman”.

Eugene Levy

Eugene volt talán az egyik legviccesebb karaktere a filmnek, ugyanis ő játszotta Jim apját, aki elég szabad szellemű szülő volt. 53 éves volt, amikor az első részt forgatták, mostanra pedig már 71 éves is elmúlt.

Az Amerikai pite után olyan filmekben szerepelt, mint a “Több a sokknál”, “Dumb és Dumber – Miből lesz a dilibogyó” valamint a “New York-i bújócska”, ahol együtt játszhatott az Olsen ikrekkel.

 

 





 

 

 

Jennifer Coolidge

Jennifer személyesítette meg Stifler édesanyját, aki intim viszonyt folytatott Paul Finch-el. Valószínű ő volt a másik olyan karakter, aki egy életre bevéste magát a TV nézők fejébe. Az akkor még csak 38 éves színésznő mindenkire nagy hatással volt. Jelenleg 57 éves is elmúlt, de a plasztikai műtéteknek hála, ez annyira nem látszik.

Az ikonikus vígjáték után sok filmben és sorozatban kapott szerepet, olyanokban, mint például a “Hamupipőke-történet”, “A tuti duó”, vagy az “Alvin és a mókusok – A mókás menet”. Játszott a “Jim szerint a világ” című sitcomban valamint az “Az élet csajos oldalában” is.

Kétség sem férhet hozzá, hogy az Amerikai Pite továbbra is egy igazi klasszikus vígjáték marad, amit mindig meg lehetne nézni!

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?