Ezoterika

A Halak nagyot bukik, ha igent mond egy titkos kapcsolatra, az Oroszlán kibékül az ellenségével, a Nyilas megrázó dolgot derít ki a párjáról

A Baknak végre el kell döntenie: kit akar.

 

 

 

És számodra mit tartogat a mai nap?

Kos(III. 21.–IV. 20.)

A szerelemben most nagy dolgokat élhet át. A szenvedélye valósággal elragadja, és a társa is szerencsésnek mondhatja magát, hogy ön vele van. Ha mégsem így lenne, ha úgy érzi, hogy az otthonában nem becsülik meg önt eléggé, akkor a szívében keletkező űrt most azonnal betöltheti valaki. Nem biztos, hogy ez hosszan tartó szerelem lesz, de kalandnak nem utolsó. Ha éppen erre vágyik.

Bika(IV. 21.–V. 20.)

Mint ahogyan mostanában az élet egyéb területein megtapasztalhatja és megértheti, a kapcsolatában is a szabadságot keresi. A korlátokat nem tűri, csak, amiket ön állít fel, vagy a társával megegyezésben. Sokszor még azoknak is inkább az áthágását találja érdekesnek és izgalmasnak, ezért, ha a kedvesének megvan a magához való esze, ezt az aspektust okosan ki is használhatja. Neki szól az üzenet: többet ésszel, mint erővel!

Ikrek(V. 21.–VI. 21.)

Tisztáznia kellene magában, hogy mit is akar, még mielőtt bármibe belevágna. Az uralkodó bolygóját érő neptunuszi fényszög segíti ugyan az álmodozásban, de a dolgok konkretizálásában és realizálásában már nem. Most nem szabad szerződéseket kötnie, és lehetőleg a nagy döntésekkel és tettekkel is jobb még várnia. A színészkedésben, kártyában, szerencsejátékban azonban sikeres lehet. Most a legjobb oldalát mutathatja.

 

 

 

 

 

 

 

Rák(VI. 22.–VII. 22.)

Sokat szeretne a szerelemben, de a társa sokkal keményebb diónak bizonyul, mint ahogy azt remélte volna. Ennek ellenére, éppen ez a keménység lehet a kapcsolatuk tartósságának záloga. Legalább mindig képes érezni, hogy van miért küzdenie. Ha a közelmúltban máshol keresett volna vigaszt, most már azt is inkább tehernek érezheti. A kapcsolat nehézsége valójában kihívás: egyre többre értékeli a társát.

Oroszlán(VII. 23.–VIII. 22.)

Az utóbbi időben zárkózottá, szűkszavúvá válhatott, amivel csalódást okozhatott a társának, és a barátainak is. Ideje lenne változtatnia: a Vénusz ereje ma segíti, hogy a váratlant a maga hasznára fordítsa. Ezért, ha véletlenül találkozik valakivel, akkor tudja, hogy ez koránt sem véletlen! Most felújíthat régi kapcsolatokat, sőt, akár egészen újakba is belekezdhet. Egy régi ellenségeskedést is békülésre fordíthat ma.

Szűz(VIII. 23.–IX. 22.)

Hirtelen kedve támad felfednie a titkait, a legrejtettebb érzelmeit: csak válogassa meg a szavait, nehogy a társa félreértse önt! Ha hirtelen zúdít rá mindent, ráadásul olyan titkokat, amik esetleg megbánthatják őt, akkor a kedvese akár támadásnak is vélheti a szavait. Legyen óvatos, és azt is tartsa szem előtt, hogy vannak bizonyos titkok, amelyek jobb, ha örökké titokban maradnak.

Mérleg(IX. 23.–X. 22.)

Ön igazi kiegyensúlyozó jegy, igyekszik mindig megtartani a kényes egyensúlyt a kapcsolatában és a családjában is. De vigyázzon: idővel ezzel a képességével akár vissza is élhetnek, egyszerűen azért, mert ön mindig ott van tompítóként, és már nem is érzik az saját tetteik súlyát és következményeit. Különösen a kamaszkorú gyermekek esetében hagynia kell, hogy maguk jöjjenek rá a tetteik súlyára.

Skorpió(X. 23.–XI. 21.)

Amíg ön folyamatosan a saját tetteit, akaratát helyezi az előtérbe, addig a társa, és a családtagjai esetleg elnyomásnak élhetik meg az ön önmegvalósítását. Ebben még az sem segít, ha ön már elért egy bizonyos szintet, és ez anyagi szabadságot is adott önnek. Az viszont igen, ha ezzel az anyagi tehetségével immár a többi családtagjait is segíti, támogatja. Valamilyen plusz képzésre is beírattathatja a társát, a gyermekét.

Nyilas(XI. 22.–XII. 21.)

Ha valamilyen titoknak, kétséget okozó dolognak a végére akar járni, akkor semmiképpen ne kezdjen magányos nyomozásba az ügyben! Különösen ne, ha a társáról van szó! Talán maga is megbánná, ha felfedné a titkokat, és megeshet, hogy azok nem is bírnak akkora jelentőséggel, mint ön azt véli. Viszont a „turkálásának” nyoma lenne, és azt már nehéz lenne kimagyaráznia a kedvese előtt. Fő a bizalom!

 

 

 

 

 

Bak(XII. 22.–I. 19.)

Hol szenvedélyes, sőt szenvedő a szerelemben, máskor meg számonkérő és ultimátumokat ad. Jó lenne végre eldöntenie, hogy mit is akar! Ha így folytatja, akkor csak a magányosság lehet a végső célja, pedig ugye nem erre vágyik? A meleg, egyszerű, elfogadó szeretetet kellene megtanulnia, és a kétségeitől meg kellene szabadulnia. A kitartása szép dolog, és ez el is fogja nyerni a jutalmát. Higgyen magában, hogy más is hihessen önben!

Vízöntő(I. 20.–II. 18.)

Jó időszak ez bármilyen közös utazásra: a Vénusznak az ön uralkodó bolygójával alkotott szembenállása feszültséget kelt, mely a kimozdulásban váltható igazán pozitív módon valóra. Az a személy tudja most legjobban lekötni a figyelmét, akivel az érzelmin túl értelmi kötődésre is képes. Akinek a szelleme is szép és vonzó, aki inspiráló, ötletes, és persze veszi az ön poénjait. Amelyek azért ne legyenek túl durvák!

Halak(II. 19.–III. 20.)

Egy titkos kapcsolatra nyílhat hirtelen lehetősége, de mérlegelje, hogy mennyit érdemes bevállalnia. A szerelem most ugyan a magasba röpítheti, de ha nem vigyáz a már meglevő értékeire, kapcsolataira, akkor bizony nagyot zuhanhat. Ez a kapcsolat olyan, mint a papírsárkány: magasra szárnyalhat, és amíg repül, gyönyörű lehet. De egy komolyabb vihar szétszaggatná.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?