Életmód

160 kilósra hizlalta csaját, hogy hancúrozás közben….

A plus-size modell Rosie, és vasúti forgalomirányító pasija Jeff, egy “feeder” közösségi oldalon ismerkedett meg, és azonnal egymásba szerettek. A huszonéves pár esetében Jeff lett az etető, Rosie pedig az etetett.

 

 

 

Feedism, azaz etető-fétis
Amikor attól izgulsz fel, hogy látod a partneredet hatalmas adag ételeket elfogyasztani, és ezáltal meghízni, vagy pedig szereted ha téged hizlalnak.

A mára 165 kilóra nőtt Rosie elmondása szerint ebben a méretben végre meg van a kellő önbizalma, hogy sz…inek érezze magát pasija mellett. Az első egy évet távkapcsolatban élte le a szerelmespár, majd Jeff egészen Hollandiából költözött a lányhoz Ausztráliába, ahol a következő hónapra már az esküvőjüket tervezik.

 

Körülbelül 70 kilót híztam amióta együtt vagyunk, Jeff pedig minden nap megcsodálja a méreteimet és meggyurmázza a párnáimat. Mindenféle pozíció megy az ágyban, és a testünk különbsége az őrületbe izgat minket.

mondta el Rosie, aki szerint ez az utóbbi dolog az egyik legnagyobb jóság ebben a fétisben. Jeff a napi rutinját is megosztotta az olvasókkal:

 

 

 

 

Felkelünk és megetetem a reggelivel, aztán elmegyek edzeni, dolgozni, majd este jön az újabb etetés és pocakparti.

A páros egészen addig tervezi folytatni a feeder életet, amíg Rosie-nak nem fog gondot okozni a sétálás, és a mindennapi élet. Egyelőre boldogok, és minden kétkedőnek azt üzenik, hogy ne áldozzák be saját boldogságukat mások kényeztetéséért.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?