Érdekes

10 felkavaró bűntény, amit nehéz ép ésszel felfogni

Ezeket az eseteket még mindig nem lehet megérteni…

 

 




1. Tamara Szamszonova

Szamszonova egy 68 éves orosz nő, aki minimum 11 embert ölt meg, és részletes naplót vezetett a bűntetteiről. Megölte a barátnőjét, Valentina Ulanovát is. Nyugtatót rakott a felszolgált salátába, majd egy kézifűrésszel feldarabolta a még életben lévő áldozatot.
tamara

 

2. Isszei Szagava

A japán férfi beleszeretett egy Renée Harteveit nevű nőbe, és meghívta őt a szállására. Itt hátulról fejbe lőtte, három nap után rajtakapták egy parkban két bőrönddel, amiben a maradványok voltak.
borond

 

 

 

 

 

3. Lisa Montgomery

Montgomery folyamatosan azt hazudta a környezetének, hogy terhes, de valójában már elvetélt. 2004-ben összebarátkozott a valóban állapotos Bobbie Jo Stinnettel. Megfojtotta egy kötéllel, és kivágta a hasából a babát. Jo azonban még élt. Magához tért, és próbált szembeszállni Lisával, aki ekkor tényleg megölte.
lisa montgomery

 

4. H. H. Holmes

Az 1893-as chicagói világkiállítás alatt H. H. Holmes egyedileg átépített „horrorkastélyába” csalta áldozatait, ahol megölte őket, és a falak mögött rejtette el a testüket.

A hangszigetelt szobák és a labirintusszerű folyosók mellett egy nagy csúszda vezetett a pincébe, ahol savval teli kádak várták a hullákat.
holmes

kastely

5. Gyilkos a buszon

2008-ban, egy tömött Greyhound buszon Vince Li leszúrta és lefejezte a 22 éves Tim McLeant. A többi utas orra előtt nekilátott feldarabolni a testet. 2009-ben nem találták büntethetőnek, mert a tette elkövetésekor skizofréniában szenvedett.




Hét éven át kezelés alatt állt, idén februárjában viszont szabadlábra helyezték. A szakértők szerint immár nem jelent veszélyt a társadalomra.
busz

6. Paul Bernardo és Karla Homolka

Ennek a gazdag, dekoratív párnak a gyilkolás volt a közös hobbija. Homolka karácsonyi ajándékként odaadta Bernardónak a saját húgát, akit bedrogoztak, megerőszakoltak, és hagyták meghalni.
homolka

7. Christopher Porco

2004-ben Porco apját holtan, vérbe fagyva találták az otthonában. Az anyja az ágyban feküdt, az arcát szétverték egy tűzoltóbaltával, de még élt. Mint kiderült, Porco a szülei aláírását meghamisítva vett fel hiteleket a tanulmányaihoz és egy új dzsipre.

Mikor a szülők rájöttek, mi történt, nem örültek – a fiú úgy érezte, a meggyilkolásuk a legjobb megoldás.

porco

 

 

 

 




 

 

 

8. Carl Panzram

Panzram több mint 20 embert ölt meg, és állítása szerint több mint 1000 fiút és férfit szodomizált. Az egyik legbrutálisabb gyilkosságára az 1920-as években került sor, amikor felbérelt hat embert, hogy hajózzanak vele Angolába. Nem sokkal később lelőtte és megetette őket a krokodilokkal. Önéletrajzában azt írta:

Egyáltalán nem bántam meg semmit.
panzrm




9. Mary Bell

Bell 10 éves volt, amikor elkövette az első gyilkosságát. Megfojtott egy 4 éves fiút, majd rá egy évvel egy 3 évest. A második gyilkosságnál tettestársa is volt. Kivágták az áldozat belsőségeit, és levágták a nemi szervét. Bell jelenleg Angliában él, álnéven.
bell

10. Edmund Kemper

Brutálisan megölt hat diáklányt, két nagyszülőjét és az édesanyját, mindezt 24 éves koráig. A hat lányt a hegyekben találta. Lefejezte őket.

Az anyját egy szeghúzó kalapáccsal végezte ki, majd hívta a rendőröket és feladta magát.
kemper

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?