Celeb / Híresség, Érdekes

Élő Ken babának érzi magát, most pedig megosztotta, hogyan nézett ki a műtétek előtt.

A férfi, aki Ken Doll-nak (Barbie baba párja) érzi magát, nemrég megosztott egy fényképen, amelyen láthatjuk, hogyan nézett ki a műtét előtt, és meglepően nagy különbséget láthatunk a két kép között.

A harmincnégy éves Rodrigo Alves brazíl férfin eddig több mint 150 plasztikai műtétet és kozmetikai beavatkozást hajtottak végre.



Így néz ki jelenleg:

 

 

És itt egy meglepő gyerekkori fotó Alvesről:

Alves a rengeteg plasztikai műtétjéről vált híressé, amivekkel igazi Ken babává varázsolta magát. Az orovosok az évek során több orrplasztika, mellimplantációt, hajátültetést, és botox kezelést hajtottak végre rajta…

…és ezek a beavatkozások után észrevehető a különbség Alves fiatalkori és mostani képei között.

 

 

 

 

A “The Sun” lapnak elárulta, hogy most sikerült megvalósítania álma arcát, és ezután azért fog küzdeni, hogy saját testén megállítsa az öregedés folyamatát.

“Az a célom, hogy mindig fiatalnak nézzek ki és egyedi megjelenésem legyen.”

“Végül is nincs más hozzám hasonló ember, aki úgy néznek ki, mint én.”

“Rengeteg figyelmet kapok a mesterséges megjelenésem miatt, de én így szeretem magam, elégedett vagyok magammal és ez a legfontosabb dolog.”

Alves a műtéti az Instagram oldalán számol be a műtéti beavatkozásokkal elért eredményeiről, ahol jelenleg 383.000 követőt szerzett.

Nyilvánvaló sokan nem értenek egyet a csomó plasztikai beavatkozással, de Alvest az ilyen hozzászólások nem zavarják, és azt nyilatkozta a lapnak, hogy “a plasztikai sebészet nagykövetének” tartja magát.





 

View this post on Instagram

 

I was not born this way ! I made my self this way. It has been a very long journey for me and it is a On going process, i represent I new generation of a modern society where we have the freedom to be what you wanna be and showcase that on social network. It feels good to be at home and to be able to let me hair down barefoot no make up no fancy clothing no noise only the sound of the birds singing and the breeze from the sea that blows the trees around my house. #equality #peace #respect #unique #creative #love #marbella #mylife #simplicity #rodrigoalves soon in #dubai then #milan #kish #losangeles #london #delhi #worldtraveller #sixpack #plasticpositive #aesthetic #golden #art #expression #kendoll #doll #humanlifekendoll #prettyguy #cuteblonde #cuteboys

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Mi a véleményetek erről?

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?