Egyéb

Amikor meglátta mit hagytak a szállodai szobában, elsírta magát a takarítónő

Egy nyaralás során ha egy jobb hotelben száll meg az ember, lassan már szokássá válik, hogy a takarítónőnek is borravalót ad, ha az szépen és tisztán dolgozik.

Ha valaki végre eljut egy szép helyre szeretné kipihenni magát és ehhez elengedhetetlen, hogy a szállodai szobája tiszta és kényelmes legyen.

 

 

Ha egy takarítónő jól dolgozik, azt szinte senki sem veszi észre, viszont ha egy törülköző nincs kicserélve, esetleg a por nincs letörölve egyből megszólják és panaszt tesznek a vezetőségnél. Éppen ezért két vlogger úgy döntött, hogy ők mások lesznek és értékelni fogják a takarítónő munkáját.

 

 

 

 

Szerettek volna valahogy segíteni neki és valami olyannal meglepni, amiből tudja, hogy az az ő fáradozása miatt van.

Kyle Oreffice és Josh Gibson úgy döntöttek, hogy ajándékot hagynak a motelszobákat takarító hölgynek, aki meglehetősen nehéz pénzügyi helyzetben van. Először is, gondoskodtak róla, hogy a szobájukat ki kelljen takarítani…






Búcsúzóul hagytak neki valamit.

A motelszobába kamerákat tettek ki, hogy fel tudják venni a nagy jelenetet. Egy kisebbfajta rendetlenséget csináltak, majd végül a takaró alá rejtettek 500 dollárnyi borravalót és egy rövid üzenetet, amelyben rámutattak, hogy a pénz a tisztító hölgyé, majd kicsekkoltak és figyeltek.

A reakciója egyszerűen felbecsülhetetlen volt. Amikor megpillantotta először nem akart hinni a szemének, majd meglátta az üzenetet és egyből könnybe lábadt a szeme.

Az alábbiakban megnézheted az egész felvételt. Azonban csak angol nyelven érhető el, de, aki nem tud angolul még az is érteni fogja mert az érzések azok őszinték és egyértelműek.

 

 

 

 




 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?