Egyéb

Az exem szét harapta az ajkamat féltékenységből! Így bélyegezett meg egy életre!

Ma egy udvari terembe ültem, akit a legjobban szeretek a mostani pasimmal, szemben azzal a valakivel, akit egyszer hittem, hogy szeret engem az exem… aki azt állította, mindig megvédi és biztonságban tart, de mégis az én legrosszabb éltem meg vele, tönkre tette az életemet.

 

 

 

A tini egy egyedülálló anya nőtt fel, aki a többi lány előtt tette a lányát, így Kayla nem nőtt fel, és tudta, mi lenne az egészséges kapcsolat. Amikor mérgező viszonyba lépett egy kissé idősebb fickóval, naiv volt és hitt neki, amikor azt mondta, hogy megváltozik. Sajnos az akkori 17 éves ragadt, és hamarosan sportos fekete szemekkel, elszaladt orrával, és végül – hiányzó testrészben találta magát.

Kayla emlékszik arra a pontos napra, amikor egy lelke darabja eltűnt. Ez volt 2017. október 17-én, és ő éppen áldozata volt a 21 éves Seth Aaron Fleury brutális támadásának. Leírta, hogy mi történt azonnal a Szerelem Mit jelent:

“Emlékszem a terror arckifejezésére, ami éppen így történt, hogy megmentse az életemet. Csakúgy, mint az édes idős hölgy, aki ki kellett mennie az otthonából, hogy ilyen tragédiát látott, de mégis olyan kedves volt, hogy megpróbáljon segíteni, és vigasztalni engem, amíg további segítség nem érkezett.
A szegény lány minden utolsó kegyetlen részletre emlékszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Elment Seth házába, hogy minden rosszat el tudjon birkózni, és bocsánatot kérni mindazért, amit tett. Kayla már néhány héttel korábban megszüntette a kapcsolatot, de a korábbi gondolatai szerint ott volt, hogy visszamentek vele. Miután észrevette, hogy nem akarja, hogy bármi köze hozzá, Seth valami mást értett meg!

Seth megpróbált erőszakkal csókolni, és amikor Kayla megpróbálta elhajtani a szétzúzódott férfit a szájához szorítva, és lehúzta az alsó ajkának nagy részét!

“A saját vérem pocsolyában ülve, az én ajkam nagy részében, amely a lábamon fekszik, egész szájam, tüzes, zavaros és rémült, nem tudtam, hogyan tudtam újra megmutatni az arcomat. Ezen a ponton, őszintén kívánva, hogy ezek a másodpercek csak az utolsó vagyok – jóra akartam mondani.

Az emberek azt kérdezik Kaylalta, miért maradt, de azt akarja, hogy az emberek tudják, hogy nem mindig olyan rossz. Ez volt az első igazi szerelme, és amikor Seth jó fiú volt, a dolgok remekek voltak! Azok a jó pillanatok voltak, amikor megpróbált ragaszkodni, amikor a dolgok pokolba fordultak, ahogyan azt a végzetes napot tették.

“Azt állította, hogy a következő barátomra fog hagyni a védjegyét. Arcképemről arcra süllyesztettem arcképet, most az úgynevezett “lány, akinek az ajkája megharapott.”

Kaylát a kórházba rohanták, ahol plasztikai sebészek próbálták visszahelyezni az ajkát, de sajnos már nem volt életképes. Át kellett vágniuk az arcát, hogy összeszedhessék mindazt, ami az alsó ajkából maradt. A hegje most emlékeztet a bátorságának valódi költségére.

 

 

 

 

 

 

 

Hónapokig Kayla hibáztatta magát, ami történt. De most végre ráébredt, hogy nem az ő hibája.

“Korábban én voltam a támadó tulajdonsága, manipulálta azt a pontig, ahol majdnem mindent elveszítettem, és mindenkinek az életemben. Az a nap, amikor kilépett a kapcsolatból, az életem egyik legjobb napja volt. Bár, akkor csattant fel. Amikor rájött, hogy elvesztette az összes irányítást, és ma nem kapta vissza ezt a napot – 2017. október 21-én – valóban hiszem, hogy ez az, ami eldobta a szélén. Mindig nagyszerű volt a fejemben, de ezúttal már nem engedtem.

Október 18-án, majdnem egy évig, amikor megtámadta a támadást, Kayla végül lezárult, amikor az igazságszolgáltatás kiszolgálásra került. Robin N. Stilwell bíró Setht 12 év börtönbüntetésre ítélte “a magas és súlyosbodó akadállyal” a dél-karolinai Greenville megyei bíróságon.

Amikor Kayla reggel felébred, nem tölti meg a fejét buta gondolatokkal az öngyűlölet miatt, és nem hiszi, hogy megérdemli ezt. Ehelyett inkább az egyetlen dologra összpontosít, amit tud, hogy igaz:

“Én továbbra is viselni a sebhelyeket, mint szárnyakat, és én továbbra is Stay Kind és Stay Strong. És emelkedni fogok fölött. Már nem áldozat, hanem túlélő.

Nagyon ritkán teszünk szokást arra, hogy emlékeztessük önmagunkat, mennyire szerencsés vagyunk, hogy tetőnk legyen a fejünk fölött, az étel a gyomrunkban, és minden testrészünk pontosan ott, ahol azt állítják. Most itt az idő, nem csak arra, hogy tükrözzük az összes jóságunkat, hanem egy idő is, hogy megáldjuk azokat, akik túléltek sokkal rosszabbul, és még mindig sikerült kijönni belőle erősebb, mint valaha.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?