Életmód

13 romantikus kedvesség, amivel néha az őrületbe kergetik a pasik a nőket

A férfiak legtöbbször romantikusak próbálnak lenni, ha le szeretnék nyűgözni kedvesüket, mit sem tudván arról, hogy ezzel néha többet ártanak, mint használnak. Nem minden nő rajong ugyanis a túlzott romantikáért, sőt mi több, vannak akik egyenesen falra másznak az ilyesmitől. Az alábbi listán most 12 olyan romantikus és kedves gesztust gyűjtöttünk össze, melyeket ha túlzásba viszünk, akkor könnyen az őrületbe kergethetjük vele a kedvesünket.

 

 

 

 

 




Az apró figyelmességek és romantikus gesztusok minden szónál többet mondanak, ám csak egy bizonyos mértékig. Ne essünk át a ló túloldalára.

 

 

 

 

 

 

 

Szintén aranyos gesztus, ha nem hagyjuk, hogy a párunk unatkozzon mellettünk. Nem kell azonban állandóan produkálnunk magunkat, néha nem árt, ha ő is unatkozik és a gondolataival foglalkozik kicsit.

Egy jó reggelt üzenetnek mindenki örül, annak már viszont kevésbé, amikor egész nap zaklatja őt a párja. Fogadjuk el, hogy mindkettőnknek meg van a maga élete, és ha épp nem vagyunk együtt, akkor sem kell feltétlenül percenként üzenetet váltani egymással, tartalékoljuk akkorra inkább az energiánk, amikor végre találkozunk.



Ha valamire egy nő nem válaszol vagy nem akar válaszolni, akkor azt inkább engedd el. Ha megpróbálod belőle kihúzni a választ, csak felbosszantod.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bár a boltok szeretik azt sugallni – nem a plüssmackók és játékok a legjobb módja, hogy kimutasd az érzelmeid a barátnődnek. Számos más aprósággal is meglepheted, vagy ami még jobb: éreztesd vele személyesen, hogy mennyire szereted.

Kerüld a nyilvános, mások előtt tett vallomásokat – ezt senki sem szereti.

A nők szeretik, ha gondolsz rájuk és a váratlan meglepetéseket – de csak egy bizonyos mértékig.

Ne rontsd el a romantikus pillanatokat azzal, hogy felesleges dolgokról próbálsz dumálni, például: “mikor mész holnap dolgozni?”, “mi volt ma az irodában?”, stb.

 

 

 

 




 

 

 

 

Vannak helyzetek, amikor jobb mellőzni a cukiságot és a nyálasságot, amit egyébként lehet, hogy szeret a kedvesünk.

Ne próbáld meg úgy nyalni-falni őt a szülei előtt, mintha ketten lennétek. Ez a világ legidegesítőbb dolga.

Ha azt mondja, hogy hagyd egy kicsit magára, akkor tényleg hagyd egy kicsit magára. Az erőltetett közeledéssel csak rontani fogsz a helyzeten, hagyd, hogy elmélkedjen és kitisztítsa kicsit a gondolatait.

 

 

 




 

 

 

 

Ha egy lány azt mondja, hogy vége és már nincs miről beszélni, akkor jobb ha elfogadod. Ha ezek után is nyomulni próbálsz és nem hagyod őt élni, csak azt fogod elérni, hogy még meg is utál majd a végén.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?