Celeb / Híresség

Színt vallott az X-Faktor mentora: ennyiért plasztikáztatta az arcát

Gáspár Laci szerint a férfiaknak is foglalkozniuk kell a bőrükkel. És bár az énekes kés alá nem feküdt, egy újfajta eljárással bizony plasztikai sebésszel feszesítteti az arcát. Ez pedig nem olcsó mulatság.

 

 

Szerintem a férfiaknak is foglalkozniuk kell a bőrükkel
– mondta el a Hotnak Gáspár Laci, aki egy hat alkalomból álló arcfeszesítő beavatkozás első kezelése után nyilatkozott a lapnak. Az énekes örült annak, hogy a kezelést végző plasztikai sebész szerint csupán az arcának volt szükséges bőrfeszesítésre.

A beavatkozás egyébként egy újfajta eljárás szerint rádiófrekvenciával történik a bőrfeszesítés, ami abszolút fájdalommentes és nincsenek kockázatai. A tartós eredmény eléréséhez a lap szerint 3-6 ilyen kezelésre van szükség, és két alkalom között 1-3 hétnek kell eltelnie.

 

 

Nem olcsó mulatság

Gáspár Laci bár kés alá nem feküdt, bizony a hat alkalomból álló kezelése nem lesz olcsó mulatság. Bár a cikkből a pontos ár nem derül ki, kutatásaink alapján egy ilyen újfajta, vágás nélküli rádiófrekvenciás eljárás 9-12 ezer forint is lehet alkalmanként, ami azt jelenti, hogy
egy teljes bőrfeszesítő kúra akár, hat alkalommal számolva 72 ezer forintot is kóstálhat.
Ez az ár azonban erősen függ a beavatkozást végző sebésztől és az ajánlott alkalmak mennyiségétől, így egy drágább helyen, akár 8 alkalommal számolva már 100 ezer forintra is rúghat egy-egy beavatkozás költsége.

Van, amikor nem kell fizetni a műtétekért

Amennyiben egészségügyi okokból van szüksége valakinek a beavatkozásra, van rá mód, hogy a betegeknek egy fillérjükbe se kerüljön az operáció.

Vagyis ha valamilyen fejlődési rendellenesség, baleseti sérülések, illetve orvosi beavatkozás okozta torzulások (pl. daganatok eltávolítása) korrekciójáról van szó, akkor a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) finanszírozza a költségeket.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?