Érdekes, Film

14 izgalmas tény az Agymenőkről, amit még a legnagyobb rajongók sem tudtak!

Hihetetlen, de az Agymenők című sorozat már több mint 15 éve került először képernyőre, még 2007-ben. A 12. és egyben befejező évad első része 2018 ősszel, egészen pontosan szeptemer 24-én került bemutatásra. Összegyűjtöttünk a népszerű sorozatról néhány érdekes tényt, amiknek a többségét még a legnagyobb rajongók sem hallották.

 

 

 

 

1. Egy kezdeti terv szerint Wolowitz és Koothrappali nem szerepeltek volna a sorozatban, valamint más színésznők játszották volna el Penny és Leslie Winkle szerepét. Sőt, a kísérleti verzióban Penny-t még Katie-nek hívták.

2. Sok részben Penny ugyanazzal a barna bőrből készült táskával jelenik meg. Még akkor is, ha a ruha változik.

3. Leonard szemüvegének nincs lencséje. Johnny Galeki szerint a Jim Parsonssal való magasságkülönbségük miatt, mert a reflektorok fénye visszatükröződött a lencsében, ami zavaró volt a színész számára.

4. Van egy elmélet, miszerint Sheldon pólóinak színe bizonyos érzelmeket tükröznek: a piros a harag, a lila a szeretet és a szenvedély, a zöld a nyugalom és önbizalom, a sárga a félelem, a kék szánalom és remény, a narancs kapzsiság.

5. Sheldon kedvenc altatódalát a “Szép cica, jó cicát” Edith Newlin, egy ausztrál tanár írta még az 1930-as években.

6. Sheldon gyakran látható Flash-es szuperhős pólóban. A Flash- a villám sorozatban szereplő Cisco Ramon pedig az Agyemnők sorozatra utaló pólókat visel egyes epizódokban.

7. Kezdetben a “Penny, Lenny és Kenny” címet akarták adni a sorozatnak.

8. Abban a házban, ahol Sheldonék laknak csak egy emeltnyi lépcső volt, annak érdekében, hogy felérjenek a harmadik emeletre, mindig újravették a jelenetet, és megváltoztatták a bejárati ajtók megjelenését.

9. Raj lakása valamint Howard és Bernadette lakása nem szerepelnek ugyanazon epizódban. Ennek oka nagyon egyszerű, mivel a két lakás egy és ugyanaz a lakás csak át van díszítve

 

 

 

 

 

10. Laurie Metcalf személyesíti meg az Agymenőkben Sheldon anyját, a színésznő lánya, Zoe Perry pedig Az ifjú Sheldon című sorozatban játssza Sheldon anyját.

11. A sorozat minden részének címe ténylegesen létező tudományos elvek, elméletek és kísérleti elnevezések.

12. Jim Parsons tényleg tudja, hogyan kell tereminen játszani, ami Sheldon egyik kedvenc eszköze a sorozatban. Egyébként Johnny Galecki is tud csellózni, Mayim Bialik hárfázni, és Simon Helberg zongorázni.

13. Sheldon és Leonard, Sheldon Leonard színész és producer tiszteletére kapták a nevüket.

14. Penny a jubileumi 100. epizódban ugyanazt a pólót viselte, amit a srácok megismerésekor a legelső részben.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?