Életmód

Ez a 12 jel rávilágít arra, hogy egy lánnyal állunk szembe, nem egy nővel

 

 

Nőnek lenni nem könnyű feladat. De sok lány vallja magáról, hogy ő már nő. Holott a felfogása és dolgokhoz való hozzáállása messze van egy igazi nőétől. Nem a korunk határozza meg, hogy valaki elérte e már azt az érettségi színtett. 12 dolog amiből észre veheted, hogy egy lánnyal, vagy egy ízig vérig nővel állsz szembe.

 

 

 

 

 

1. Önállóság.

Egy lány sokszor kér inkább segítséget, míg egy nő megoldja a dolgokat maga.

2. A határok.

Egy egy buli alkalmával láthatunk extrém részeg csajokat. Ezt a hibát általában a lányok követik el. Egy nő tudja hol a határ.

3.Tisztelet.

A nő arra vágyik, hogy tiszteljék és szeressék. A figyelem egy sokadlagos dolog. Tudja a nő, hogy a figyelem nem jelent egyet a bizalommal. Ezt egy lány nem érti meg.

4. Közösségi média.

Lányok java részét itt élik az életüknek. Egy nő ebben is tudja hol a határ. Van ami csak ránk tartozik.

5.Nyitott az újra.

Egy lány nem szívesen veszi ha oktatják, azt gondolja ő mindent tud. Míg egy nő mindig szívesen veszi az új dolgokat. Érdeklődő és tanulási vágyban ég.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Szeretteink

Egy lány nem tartja fontosnak a kapcsolatok ápolását, ezért nem is foglalkozik vele. Egy nő tudja, hogy akinek ő fontos azokat ő is fontosnak tartja. Ügyel a családi viszonyokra.

7.Időbeosztás.

Egy lány nem tudja, hogy használja fel az idejét. a felesleges dolgokra pazarolja. A nő mindig tudja, hogy mi az amit meg kell tennie.

8. Titkok.

Mint azt tudjuk a lányok pletykásak. De csak a lányok. Egy nő tudja mi az, hogy bizalom. Bennem megbízhatsz, tudni fogja tartani a száját.

9. Étkezés.

A lányok nem hajlandóak az újdonságra. Kötik az ebet a karóhoz. Egy nő mindig igyekszik az új ízek megismerésén. Nem ragaszkodik a megszokott dolgokhoz.

10. Szerénység.

A kevesebb néha több. Attól nem leszel nő ha mutogatod magad, és obszcén képeket és dolgokat osztasz meg magadról. Egy nő visszafogott és szerény bizonyos dolgokban.

11. Szabadidő.

Egy lány képes a világhálón szórakoztatni magát. Egy nő többre értékel egy könyvet vagy kirándul egyet a szabadban.

12. Értékrend

Egy lány nem fog apró dolgoknak örülni. Egy nő képes akár csak egy naplementét is örömmel nézni.

 

 

 

 

 

 

forrás

 

 

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?