Életmód, Szórakozás

10 vérciki és vicces üzenet lányoktól, akik részegen írtak az anyukájuknak

 

 

‘Ne adjátok el a családi gazdaságot’

 



Részegen üzenetet küldeni sohasem jó ötlet, hát még anyukánknak. Alább 10 ciki tweet, amiket lányok küldtek részegen édesanyjuknak. Van, aki a mama génjeit dicséri, mások ijesztő macska fotóját küldték el az álmos édesanyának. A mi kedvencünk a 21 éves lány anyukája, aki nagyon lazán reagálta le a sörrel szelfiző csemete véletlen fotóját.

1.

„Nézd, milyen dögös a lányod! Gratulálok a génjeidhez! Nagyon jó génjeid vannak!” – írta a lány nem teljesen józanul.

2.

A lány, aki egyszerűen elfelejtette, hogy már elküldte az üzenetet és háromszor írta le ugyanazt, háromféleképpen:

3.

Vannak olyanok, akik egy kevés alkohol hatására még jobban szeretik a világot. Ez a lány ilyen. Az anya egymondatos üzenetére részegen ezt válaszolta: ” szeretlek.. nagyon..te vagy a legfontosabb tanárom…nagyon büszke leszel rám. Megígérem.. Nagyon szeretlek és nagyon hiányzol és megígérem, hogy több időt fogok veled tölteni..nagyon szeretlek… sokkal jobban, mint ahogy gondolnád…” És itt még nem volt vége az üzenetnek.

4.

Ez a lány azt hitte, hogy a barátjával beszélget kissé összefüggéstelenül, meztelen fotókról és egyéb szexi dolgokról, majd amikor kiderült, hogy az anyukájának küldte az üzenetet részegen, akkor felszólította, hogy azonal felejtse el azt, ami történt.

 

 

 




 

 

 

 

5.

Ez a lány el akarta mesélni az anyukájának, hogy Stinget látta egy bárban, de csak sokadjára sikerült neki:

6.

Az anyuka csak jó utat és jó szórakozást kívánt a lánynak, mire ő valamiért azt válaszolta, hogy a Pornhub nevű pornóoldalra valaki feltöltötte a Moana című mesét.




= window.adsbygoogle || []).push({});

7.

Ez a lány éjjel, részegen küldte el a fél családjának az üzenetét egy Titanic-néző buliról… A Twitteren at írja: egyáltalán nem emlékszik rá, hogy elküldte az üzenetet.

8.

Ez a lány csak ennyit írt berúgva: „21 vagyok…” És elküldte ezt a képet. Az anyukája viszont nagyon vicces volt: „Igen, legalább már hivatalosan is ihatsz. Boldog szülinapot!”

9.

A lány, akinek másnap fogalma sem volt, miért küldte el egy mérges macska fotóját az anyukájának. A beszélgetésük eleje nagyjából így néz ki: „Hello anya, hogy vagy?” „Álmosan” ” Nézd ezt a macskát!”

10.

Ez a lány azért rimánkodik, hogy ne adják el a családi farmot, ami egyébként nincs is a családnak. Anyukája csak annyit válaszolt: reggel majd kéri a fordítást.

 

 

forrás

 

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?