Celeb / Híresség

Fel­is­mer­he­tet­len! Így né­zett ki Vok­sán Virág plasz­tika nél­kül!

Új kismama fotók is érkeztek.
 

 

 

 



Fel­is­mer­he­tet­len! Így né­zett ki Vok­sán Virág plasz­tika nél­kül!

 

 

 

 

Több mint tíz éves kép került elő Voksán Virágról, rá se lehet ma már ismerni. Közben friss kismama képek is érkeztek róla.
Tizenkét éve már, hogy Voksán Virág kitöltötte a nevezési lapot, és harcba szállt az év playmate-je címért. Bár a versenyt nem ő nyerte, közönségdíjasként sikerült elindítania a karrierjét, és szinte azonnal lemezlovasnak állt. 

Közel tíz éve tekeri a korogokat világszerte, az utóbbi időkben azonban kismamaként pózol az újságok címlapján. Rövidesen ugyanis anyai örömök elé néz, egy kisfiút hord a szíve alatt.

Most egy olyan kép került elő róla, ami a plasztikai műtétjei előtt készült. Hihetetlen, de tényleg ő az!

 

 

 




 

 

Amióta kiderült, babát vár, szinte hét sem telik el, hogy ne beszélne születendő kisfiáról élő tévéműsorban Voksán Virág. Egy ideig azzal borzolta a kedélyeket, hogy öt hónapos terhesként még lapos volt a hasa, már azonban szépen utolérte magát, és gyönyörű nagy pocakja lett. A napokban meg is örökítették – Mickey egérként pózolt a kamerának.

 

 




 

 

 

De nem ez a képe kavar most nagy vihart a neten!

Felbukkant a közösségi oldalakon egy fotó, amelyen egy azóta megszűnt férfimagazin egyik oldala látható kifotózva. Ha nem a saját szemünkkel látnánk, el sem hinnénk: a CKM hasábján büszkén mosolygó fiatal lány neve Voksán Virág! Bizony, állítólag így nézett ki a szexi lemezlovas modellpályája elején. Azóta azért tényleg sokat változott…

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?