Belföld, Igaz történetek

Egy kidobó őszintén elmondta, hogyan buliznak a tini lányok a klubbokban!

Nagyon sok szó esik arról, hogyan viselkednek a mai fiatalok, amikor bulizni mennek. A naiv szülők mit sem sejtenek róla, hogy a tizenéves gyerekekük mit csinál, amikor elengedik az éjszakába.

 

 

 




A klubbok kidobói egészen testközelből láthatják, hogyan is buliznak a fiatalok, egyikük pedig úgy döntött, hogy megosztja a tapasztalatait:

 

A szülők kezében van a döntés joga, hogy elengedi-e a gyermekét bulizni vagy sem. Ám kidobóként látom, hogy mit sem sejtenek abból, hogy szeszes ital, vagy bármilyen más dolog hatása alá kerülve mire vetemednek a gyerekeik. Számtanaszor van olyan eset, hogy a lányok úgy viselkednek, amivel azt akarják elérni, hogy beengedjék őket egy olyan klubba, ahová csak 18 évnél idősebbeket engednek be.

 

 




 

 

Volt egy eset amikor egy 14 éves lány akart bejutni a klubba az osztálytársaival együtt. Ki voltak sminkelve, rövid ruhákat viseltek, és magassarkú cipő volt a lábukon. Mivel jó pár éve dolgozok kidobóként, ki tudom szúrni, hogy ki az, aki már elmúlt 18 éves. Láttam, hogy ezek a lányok nagyon fiatalok, ezért megkértem őket, hogy hagyják el a sort. Az egyikük ekkor elővette a személyijét a pénztárcájából, és azt mondta: „Mindketten tudjuk, hogy fest a dolog. Én megyek a WC-hez, és beengem a többi barátnőmet.” Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Természetesen nem engedtem be őket, és mondtam nekik, hpgy ha még egyszer meglátom őket, hívom a rendőrséget. Eszembe jutott, hogy van egy lányom, aki 9 éves, és hamarosan ő is ilyen rossz társaságba keveredhet.

Az idősebb kollégáim mesélték, hogy a fiatalok tényleg bármire képesek. Először nem akartam elhinni, amiket mondtak, de aztán hamar rájöttem, hogy mekkorát tévedtem. A tizenéves lányok bármit megtennének azért, hogy egy híres Dj-vel készíthessenek közös fotót, hogy aztán feltölthessék a netre. Olyan világot élünk, ahol az élet a közösségi oldalakon zajlik, és sokkal fontosabb a fiatalok számára, mint a valóság. Ez nagyon elszomorító, és nem szeretném, ha az én lányom is valaha belekerülne ebbe.

 

 




 

 


Most 40 éves vagyok, és már nem is számolom, hány olyan eset volt, mikor egy majdnem annyi idős lány, amennyi az én nagyobbik gyerekem, felajánlotta magát, csakhogy a Dj-hez engedjem. Soha nem éltem efféle dolgokkal, mert csak szánni tudom őket, nem mellesleg pedig szerettem és tiszteltem a feleségemet.

 

 

 

Nem hiszem, hogy egy még csak 16 éves lánynak az éjszakai szórakozóhelyeken lenne a helye. A legidősebb lányom 20 éves, és először 18 évesen mehetett el diszkóba. Egy barátnője rendszeresen eljárt már előtte is bulizni, és úgy nézett ki, mint egy modell, aki épp egy magazinból lépett ki. Egyszer az egyik Dj-vel elkezdett flörtölni, mutogatta neki a képeit a telefonján, néha az asztalon is táncolt, és kellette magát. Amikor megkérdeztem tőle, hogy nem zavarja-e a hatalmas korkülönbség, rávágta, hogy nem. Elmondta, hogy neki ez csak szórakozás, és nem fog összetörni a szíve, ha megszakad a kapcsolat. „Nekem csak az a fontos, hogy ingyen bejuthassak a menő klubbokba, és híres DJ-kel mutatkozhassak.”
El tudod képzelni, hogy ezt mondja egy 16 éves?

 

 

 

 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?