Celeb / Híresség

Gáspár Győző: „Nincs nálam büszkébb ember Magyarországon”

 
 
Szinte ujjong örömében a Gáspár-család: Győzike boldogan mesélt arról, milyen büszke nagyobbik lányára, aki elsőként szerzi meg pénteken a diplomát családjukban.
 
 

Mint megírtuk, hatalmas öröm a Gáspár család számára, hogy a 24 éves Evelin pénteken hivatalosan is befejezi felsőfokú tanulmányait, s így ő lesz az első diplomás Győzike családjában. A showman büszkeségéről így vallott a Ripostnak: – A családom tagjai sok generációra visszatekintve dolgos, szorgalmas emberek voltak, de a nagymamám és az édesapám voltak az elsők, akiknek sikerült kitörniük a szegénységből.

 
 

Amikor Evelin megszületett, megígértem a szüleimnek, hogy ő lesz az első Gáspár, aki diplomát szerez, aminek pénteken el is jön a napja. Nincs nálam büszkébb ember Magyarországon, hiszen Evelin nem csak egyszerűen diplomás lesz, de amióta csak iskolába jár, mindig kitűnő tanuló volt és ez így maradt egészen a mai napig. Rengeteget küzdött azért, hogy elfogadják őt, és állítom, kétszer annyit vártak el tőle, mint bárki mástól – mondta a Ripostnak Gáspár Győző, aki biztos abban, hogy kisebbik lányuk, Virág is diplomás ember lesz a jövőben.

– Virág teljesen más karakter, mint Evelin, de ő is jóeszű gyerek. Ugyan még nem pontosan tudja, milyen szakmát szeretne választani, de ki fogja találni, én pedig mindenben támogatom majd, hogy ő is sikeresen lediplomázhasson – mondta a lapnak Győzike.

 
 
 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?