Életmód

Szakadtam rajta! 18 belevaló apuka, aki mellett cseppet sem unalmas az élet

Az alábbi helyzetek bizonyítják, hogy az apukák sokszor nagyra nőtt gyerekek:

 

 

 

,,Apukám elutazott Tokióba, és megkértük, hogy küldjön egy képet a hotelszobáról…”

,,Miután meggyőztük édesapámat, hogy cserélje már le az ütött-kopott Nokiáját egy okostelefonra, szerzett magának egy ilyen telefontokot…”
Amikor apuka szabadnapos, és egyedül van otthon…

Akár a rossz gyerekek…

,,Édesapám így ült velem szemben, legalább 5 percig… amikor lenéztem a tányérjára, megértettem, hogy mire ment ki a ‘játék’…”

,,Édesapám szólított, de bárhogy is kerestem, nem találtam sehol. Próbáltam a hang után menni, mire végre megláttam, hogy honnan is beszél hozzám…”



,,Pár hete kollégiumba költöztem, és mikor kérdeztem apukámat, hogy mi újság otthon, azt mondta, hogy a kutyánk teljesen elfoglalta a szobámat. Mikor értetlenül visszakérdeztem, a következő képet küldte…”

,,Apukám fogorvos, ezért így néz ki nálunk egy faragott tök Halloweenkor.

,,Apukámmal elkészítettük a ,,világ szendvicset”. Kiszámoltuk, hogy a spanyolországi Cordoba és az új-zélandi Hamilton pontosan ugyanott található, csak épp a bolygó eltérő oldalán.”

,,Édesapánk megviccelt bennünket…”

Apuka “akcióban”
,,A férjem egy csirkét rakott a hálaadási pulykánk belsejébe, majd azt a mesét dobta be a lányainknak, hogy terhes volt a pulyka…”

,,Otthon hagytam az uzsonnámat, és megkértem édesapámat, hogy dobja be nekem az iskolába, munkába menet. Ennél jobb szatyrot nem is találhatott volna…”

,,Két napig nem volt áram a lakásunkban, és emiatt sokat panaszkodtam a férjemnek, mikor egyszer csak ezt a képet küldte nekem, a mellékelt szöveggel: Már dolgozunk a problémán!”
A lány első önálló vezetése, a frissen megszerzett jogosítványával a zsebében. Apuka természetesen vele tartott, de nem bízta a véletlenre a dolgot, mindenre felkészült, amire csak lehetett.

,,Épp tanultam a szobámban, mikor édesapám hirtelen ezt a képet küldte nekem messengeren…”

Amikor apuka azt hiszi a fürdőbombára, hogy WC tisztító.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?