Életmód, Érdekes

Emlékszel a kisfiúra, aki majdnem éhen halt? Nem fogod elhinni, hogy néz ki ma!

Nemrég bejárta egy sokkoló képsor az internetet: Egy éhhalál szélén álló, kórosan alultáplált kisgyerek fotóját siratta mindenki. Figyeld, hogy néz ki ma a kisfiú!?

Miközben egy szociális munkás, Anja Ringgren Loven Dániából Nigériában segített az éhezőknek, találkozott egy kisfiúval és a szívszaggató fotóját feltette a saját Facebook profijára, ami elterjedt az egész világon az interneten keresztül.

 

 

 

 




A 2 éves kisfiút elhagyták a szülei, mert azt hitték, hogy boszorkány. A fiú egyedül maradt, és az állapota félelmetes volt, amikor a dán szociális munkás rátalált.

 

 

Szegény 8 hónapja kóborolt egyedül, amikor megtalálta. Hope-nak (jelentése: remény) nevezte a gyereket, és elvitte magával, férjével együtt nevelik. A kis srácra szerencsére rá sem lehet ismerni!

 

 

 

A kisfiú azóta iskolába jár és nagyon boldog. Szinte hihetetlen, hogy mekkora különbség van a két kép között:





Az éhező kisfiúról készült képek vírusként terjedtek el az interneten és mindenki szívét összetörték. Az emberek több mint 1 millió dollárt adományoztak a befogadó családnak a szeretetükért.
Az adományokból sikerült újabb létesítményeket, orvosi rendelőket építeni, amelyekkel további gyerekek és családok életét is könnyebbé és szebbé tették.
Íme egy videófelvétel a kisfiúról, aki majdnem éhen halt, de volt egy család, aki nem tudta ezt tovább nézni:

 





 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?