Életmód

Melyik testrészeddel kezded a tisztálkodást? Ezt árulja el rólad!

A tisztálkodás rendkívül fontos az életünkben, mind higiéniai, mind kényelmi szempontból nézve. A fürdés után mindig frissnek és energikusnak érezzük magunkat. Ehhez azonban az szükséges, hogy alaposak legyünk a minden testrészünket érintő tisztálkodás során (tehát nem arról van szó, hogy gyorsan, csak az arcot, vagy például a hónaljat mossuk meg).
Abszurdnak hangzik, de sok mindent elárul valaki személyiségéről az, hogy mely testrészével kezdi a tisztálkodást.
 

 

 

 





1. Az arccal
Azok az emberek, akik az arccal kezdik a tisztálkodást, rendkívül vonzódnak a pénzhez. Olyannyira, hogy ez az egyik legfontosabb tényező az életükben. Szinte egész életüket ennek és a megtakarításoknak szentelik. Ezek a személyek egyébként az ágyban is rendkívül jól teljesítenek.

2. A hajjal
Ők az előző ellentétei. Az ő életükben fontosabb az önmegvalósítás, mint a pénz. A döntések során inkább a szívükre hallgatnak, mintsem az eszükre. Igazi álmodozók. Gyakran lustának mondják őket, pedig pont az ellenkezője igaz rájuk: fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy elérjék céljaikat.

 

 

 

 

 

 

 

 

3. A hónaljjal
Ezek a személyek nagyon vidám természetűek, ezért a legtöbben kedvelik őket. Habár a munkájuk során sokban függnek másoktól, tisztában vannak azzal, hogy kikkel kell vigyázniuk, tehát rendkívül jól emberismerők.

4. A mellkassal
Ezek az emberek rendkívül racionálisak, logikusak. Szinte sosem pazarolják az időt felesleges dolgokra. Nem szeretik, ha félbeszakítják őket a munkájuk során és megvetik azokat, akik lusták.




5. A fülekkel
Akik a füllel kezdik a tisztálkodást, rendkívül kíváncsi természetűek, mindig mindent tudni akarnak. Továbbá nagyon makacs jelleműek, ami néha a bukáshoz, kudarchoz vezet. Sokszor arrogánsak is.

6. A vállakkal
Ezek a személyek általában magányosak, sokszor introvertáltak, kevés barátjuk van. Továbbá, nagyon nehezen nyílnak meg másoknak, de ha ez bekövetkezik, megmutatkozik a jólelkűségük.

 

 

 

 




 

 

 

 

7. “Odalent”
Akik “odalent” kezdik a tisztálkodást, általában rendkívül jól teljesítenek az ágyban. Nagyon odaadóak, szerelmesek, de csak kevés embernek nyílnak meg. Továbbá rendkívül fontos számukra a higiénia.

8. A lábakkal
Nagyon alázatos személyiségek, akiket sokszor rossz emberekkel hoz össze a sors. Továbbá, nem igazán szeretik a bonyodalmakat, sőt, megijednek tőlük, ezért sokszor inkább megfutamodnak a problémák elől.

9. A nyakkal
Ezek a személyek gyakran anti-szociálisak és többnyire a saját érdekeiket helyezik előtérbe még akkor is, ha ezzel másoknak keresztbe tesznek. A céljaik mindig világosak és szinte mindig elérik azt, amit akarnak. Nagyon határozott jelleműek.

10. Egyéb
Azokra, akik egyéb testrésszel kezdik a tisztálkodást (például kézmosással), jellemző, hogy gyakran nem ismerik fel az erényeiket, erősségeiket, sokszor kevés az önbizalmuk. Azonban nagyon jó emberismerők és megbízható személyiségek, akik nagyon jó barátok tudnak lenni.

Te melyik típus vagy? Igazunk volt? Írd meg hozzászólásban!

 

 

 

 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?